Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Myšlienkové barličky

04. 02. 2022
16
10
327

Pred štrnástimi rokmi, keď zomrel tato, začala som plniť všetky tvoje rozmary. Dovtedy to robil on. Hovorila som si, ktovie, do kedy tu bude. Nech potom neľutujem, že už nemám komu. Keby som vedela, že tu budeš sto rokov, bola by som iná?

Keď mi ťa je ľúto viac, ako unesiem a nevládzem viac pomôcť, spomeniem si, ako si sa správala k svojej mame. Ako si ju prehliadala. Nikdy  ju nepohladila, neobjala, nepoďakovala. A podľa tvojho účtovníctva, mala si za čo. Chodila si do roboty, ona nás vychovala. To pomáha.


10 názorů

bixley
10. 02. 2022
Dát tip

Někdy je těžké se s určitými problémy ve vztazích vyrovnávat...


Andělka1
05. 02. 2022
Dát tip

Jsem velmi vděčná sestře, že se o mamku stará, má i u sebe a chodí přitom do práce..ženy úúúúžasné jste.


To je moc smutné. Snaž se mít čas jen pro sebe, třeba jen chvilku. Odpočiň si, nebo nebude, kdo by mamu odskakoval. To by se divila.


hanka a annnie - ďakujem a tip!


annnie
04. 02. 2022
Dát tip T. R. Field, gabi tá istá, revírník

Máš to těžký. Ale je to TVOJE volba, které rozmary plnit budeš a které ne! Tak se neboj a nastav nová pravidla Možná budeš překvapena, že budou přijata snáz, než bys čekala.

Ale pokud jde o ty vztahy dalších lidí - do těch nikdy nevidíme dost jasně. Ono v nich všechno mělo nějaký důvod...

Moc ti držím palce. Já bych to nikdy nedokázala tak, jako ty. Ale - nemusíš zvládnout všechno. Máš právo na odpočinek, na svý soukromí, na svůj život...


8hanka
04. 02. 2022
Dát tip Gora, gabi tá istá, revírník

"Keď mi ťa je ľúto viac, ako unesiem a nevládzem viac pomôcť"...to sú presne tie chvíle, kedy trošku pomôže uvedomiť si, že ten človek nebol a nie je ideálny, má veľa chýb, mal by si uvedomiť, že nie vždy bude len podľa neho, že sú určité hranice...sú veci, ktoré je potrebné urobiť, no sú aj "rozmary", ktoré plniť netreba...aby videl, že nie je na svete jediný, okolo koho treba neustále skákať, aj iní túžia po láske, objatí, pomoci, spoločných chvíľach s tebou...


áno, tati, je to dosť, ďakujem!

Luboš je dnes vážny, tlieskam


Kočkodan
04. 02. 2022
Dát tip

 

Je dobré, když se člověk může v případě potřeby o někoho/něco opřít. Takže i těmto berličkám dík.


revírník
04. 02. 2022
Dát tip

Sám si odpovím: Jak by mohlo!?


revírník
04. 02. 2022
Dát tip

Těžko, přetěžko ti je. Sdílím. Je to dost?


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru