Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Route (Nikdykde) 66.

04. 02. 2022
6
6
219
Autor
Benetka

Lomikare Lomikare!!! Do roka a do dňa! Zvu ťa na Boží súd. Hyn sa hukáže! Nebo jak to vlastně vůbec bylo...

Každopádně: UŽ TO BUDE ROK......

 

https://www.youtube.com/watch?v=APXTLR4K6XM&ab_channel=Loskozlos

To jak řikal že je sprostý víc než dlaždič tak... Majitel firmy ve které maká je Blavan. Pro neznalé to znamená že je obyvatelem hlavního města Slovenska. Pro ještě větší ignoranty je to Bratislava zkráceně Blava. Každý den ráno přijede do Břeclavi se svým bavoriakom sedmičkové řady jakože do roboty... I když vlastně ani nemusí. Firma mu sype tolik že evidentně neví co s prachama. Ráno přišel do skladu a: Do piči
Slavo! To čo je!? 
Prekážková dráha? ŤA JEBEM KOKOT! Slávek právě jezdil se svou elektrickou zdvižkou slalom mezi paletami. Všude něco je. Je to na palicu. Nikde není kousíček volného místa a jedině to že je Slávek N.E.S.K.U.T.E.Č.N.Ě. !!! VÝBORNÝ !!! skladník způsobuje ten prvek že i nadále vše funguje jak má a že dokáže všude projet byť je to na milimetry a... A tak. No a tak taky slyšel: Jáj boha márju do piči! Stě fakt dobrý! A nebojtě sa!! Za tento mesiac vám dám na výplatu o niečo navyše!!! No... Těší se no. Úsměv. Nicméně už panu majiteli několikrát povídal o poměrech které panují ve skladu jedné nejmenované velikánské Břeclavské firmy se sanitární technikou_ (Soudruzi: Kontrolní otázka. Jestlipak víte kterápak to je?!) Slávek tam doslova přežil 8 let a tak je TAK! vycepovaný že už jej NIC! nemůže překvapit. Vše co potom bude následovat může být jen slabounký čajíček... Úsměv no. 2. Ostatně - zažitků z tamtoho skladu by bylo na slušný román. Tak snad někdy příště......

I když...

Ono to tak nějak... Souvisí. Tak jako všechno se vším. 

Slávek si chtě nechtě musí přiznat že svůj život nežije tak docela. Téda... Né tak docela v přítomnosti. Protože se hodně utápí ve vzpomínkách. A pak taky ve falešných představách a iluzích a utopiích. Před očima má puštěný film z vylhaných obrázků se svou Láskou...

Se ZLATOHNĚDOU.

A!!! Tohle povídání má vlastně být o Ní.

Naposled.

Opravdu.

Leda že by.........

No. Včera to byl rok co Jí oznámil že je do Ní zamilovaný.

A...

To je V.Š.E.

Což je mimochodem škola co má reálně vystudovanou.

Neboť...

Ona je

SKUTEČNĚ NESKUTEČNĚ HEZKÁ

Ale taky chytrá. Naprosto vražedná kombinace.

Pochopitelně že si je toho vědoma. A Slávek jen může registrovat reakce okolí. Například včera přijel nakládat zboží řidič z firmy GLS když Ona přišla. A Slávek mu řiká: Zavři pusu. Zavři pusu! Zavři pusu!!! A on: Co? Tak znovu: Zavři hubu slintáš. A jo. Wim. Stála by za hřích. Ale dělej co dělat máš. Nakládej! Třetí úsměv.

Co Slávka nejvíc mrzí na ZLATOHNĚDÉ je to že není/nebyla upřímná. Měla mu rovnou říct že je:

Starý

Trapný

Ošklivý

Budižkničemu

Na druhou stranu se Jí ale ani nediví. Vždyť KDO!? JINÝ!!?? NEŽ ONA!!!??? Si může vybírat... Když Jí 3.2.2021 napsal že je do Ní blázen opravdu od toho nic neočekával. Ale Ona reagovala tak jako že: Ale já ti nemůžu dát šanci protože už mám přítele a to už dlouho! Což Jí ovšem nebránilo v tom aby asi začala románek s kolegou... Jo. No... Protože on je výrazně mladší a hlavně týpek co na něj ženské letí. Což se o Slávkovi říct nedalo - nedá - a nebude dát. Jo. Nikdy nebyl hezký a ani třeba jakože SVALOVEC! Potažmo. Prostě. Neměl by šanci ani kdyby byl poslední muž na Zemi. Tak. Jo! A ani bohatý není. Milenec kterého teď má za ní jezdí v mercedesu. Ten asi s prachama mít problém nebude... Jestli je mladý a pohledný to Slávek neví. Páč meďour má krom bílého laku i černě tónovaná skla. Eh.

Takže...

 

KDYBY

BYL

SLÁVEK

MLADÝ

POHLEDNÝ

BOHATÝ

SVALOVEC

TAK 

BY

 

MOŽNÁ

 

MĚL

ŠANCI

 

No a takhle jak to je dnes prostě

 

KURVA ANI OMYLEM!!!

 

 

 

Úsměvy došly.

 


6 názorů

8hanka
07. 02. 2022
Dát tip Alegna

súhlas s annnie, snívaj v noci, cez deň maj otvorené oči, uši a srdce, čo ak sa zjaví tá pravá a Ty budeš "inde"?

čo je skryté za ...? :) peniaze naviac sú fajn...


Benetka
07. 02. 2022
Dát tip

Dnes od Blaváka obdržel 4 000,- káčé prémií navíc za...

Namožené ruky

Bolavá záda

Ochromené haxny

Toš tak...


annnie
06. 02. 2022
Dát tip Benetka, blacksabbath, 8hanka, Alegna

Až tě bude nějaká milovat, budeš pro ni ten nejkrásnější, i kdybys byl zelenej a měl tři uši a jedno Šilhavý oko. Ale kde by k tobě nějaká přišla, když jsi v přítomnosti trvale nepřítomen??? Až opustíš zemi představ a iluzí, uvidíš, že žen je spousta, a každá může bejt krásná, když bude šťastná!


Alegna
05. 02. 2022
Dát tip Benetka

kdysi se říkalo: kdyby byly v pr..li ryby, nemusely by být rybníky :)

a kdyby Zlatohnědá byla jiná .......?

ještě, že Slávek má srdce a umí milovat ... přeju opětovanou l....


8hanka
04. 02. 2022
Dát tip Benetka, aleš-novák, Alegna

Kdyby tady byla taková panenka, která by mě chtěla...

prepáč, ako prvá ma napadla práve táto Žalmanovská...a "zvonku" to vidím tak, že ona je nielen pekná, ale vie si aj spočítať, kto/čo sa jej oplatí, prepáč po druhý raz...ani za mlada som nesnívala o krásavcoch, čo si vedeli  všetko vopred spočítať, ale ani mnou vysnení  neboli žiadne terno:)


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru