Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

predpoveď počasia V

28. 05. 2002
6
0
1406
Autor
vyo

nasovi

vietor

dočervena

pery korení

 

hromadí prívaly

z duše fučí

 

a zamestnáva jazyk

(oblizovať sa je všetko)

 

spotené rána

zasype soľou

po myšlienkach vetrí

ohromným prázdnym priestorom

martinských hôľ

 

s ostražitosťou

zvieracej srsti

v poryvoch

ku telu sa vrhá

 

bdie

nad čistým územím

aj za cenu

vykradnutia snov


Bix
29. 06. 2002
Dát tip
toto je pre mňa babie leto...alebo dosť studené a skoré letné ráno hromadí prívaly do červena zasype soľou ma ale hýbe zase len k tej zime :o) oblizovať sa a soľ - to sú jasné ovečky :o))) ( Maťko a Kubko ) predposledná sloha - všetko zapadané snehom - z čohos a najeme - vykradnutie - to sú vlci :o) Páčia sa mi tie spojivká...možno si ich vytváram sama, ale vždy to nedokážem a tu áno...aj preto som tu rada.

ivana
30. 05. 2002
Dát tip
nádherné-t-

vyo
29. 05. 2002
Dát tip
Naso, uvedomil som si, že s mojou básňou o vetre dosť súvisí Tvoja: "Poďme sa stratiť". Tak som sa pokúsil o spojenie venovaním. V tej Fatre (viď kritiku Tvojho textu) som sa naozaj nádherne stratil. A tie ústa ? Mne nikdy nepopukajú, iba pekelne pália. Asi je to individuálne. Niekomu napríklad vietor nemusí dať zaspať. Mne väčšinou zavalaší tmavým bezsenným spánkom.

hermit
29. 05. 2002
Dát tip
TIP! jsem sice přece jen trochu minut, ale to proto, že jsem zbaběle uhnul

Pája
28. 05. 2002
Dát tip
*

Olina
28. 05. 2002
Dát tip
**

Naso
28. 05. 2002
Dát tip
No páni... Venovanie. Je zaujímavé, že sa ešte osobne nepoznáme (musíme to piuvko...) a aha ho! Píšeš pekne, o tom potom, len sa musím nájsť v tomto básnení. Ke´d mne vietor tie pery skôr popuká a tak to oblizovanie... Ten priestor martinských hôľ, no proste paráda! A vôbec... Skladám klobúk na poklonu. Tip - a to pivko čo aj vo štvrtok, piatok, sobotu večer...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru