Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Phantasia XV.

26. 02. 2022
6
2
238
Autor
Benetka

Poté co předešlou noc sám málem vykrvácel měl pak dnes po ránu kapku hororový sen...

https://www.youtube.com/watch?v=JaAWdljhD5o&ab_channel=Nanalew

https://www.youtube.com/watch?v=awoL1DemODc

Jsem na nějaké pouti a hledám svou dceru. Je tma a do noci září spousta stánků a nejrůznějších atrakcí. Všude kolem postává prochází se baví a popíjí hromada mladých lidí. Nakonec se ocitám uprostřed jednoho velkého hloučku a tam na zemi leží. Nad ní se sklání nějaký muž. Když příjdu blíž otočí se ke mně a já vidím že to je stařík s bílou bradkou. Říká mi: Drogy jsou špatné! A tahle nová je ze všech nejhorší! Proč prosím vás? Ptám se já. Podívejte odvětí a já se dívám. Na ležící dívce směrem od chodidel se šuměním mizí svalová tkáň a zůstávají pouze kosti. Už zbývá jenom hlava když mi stařík říká: Můžu jí zachránit aspoň hlavu ale bude to stát milion třistatisíc. Ano! Souhlasím já i když vím že tolik peněz nemám.

Beru si hlavu s sebou domů a pokládám ji na polštář na posteli. Mluvím na ni ale nikterak nereaguje třebaže vím že je naživu. Náhle někdo přichází a říká: Musíme jí dát robotické ruce a nohy a zase bude jako předtím! Já to zařídím. Poté se hlava zvedá a počne se na svých nových končetinách pohybovat po místnosti. Kovové nohy a ruce příšerně skřípou a vržou. To byla chyba! Ozve se za mnou. Otáčím se a vidím stejného staříka jako prve. Mohu udělat aby byla stejná jako dřív. A jak? Ptám se já. Nechte se překvapit! Měl jste mi rovnou říct že jste čaroděj! Reaguji... Jen se usměje a mávne jakousi hůlkou. Od hlavy odpadnou umělé údy a počnou růst nové. Vypadají jako roury naplněné kouřem. Rostou tak prudce že se po chvilce začne hlava ztrácet vysoko nade mnou. Celé tělo se začne podivně vlnit a mne pojímá hrůza. Dám se na útěk a...

...procitám zalitý potem do sobotního dopoledne. Na budíku je 9:27...


2 názory

Evženie Brambůrková
26. 02. 2022
Dát tip Benetka

Nezávidím.


annnie
26. 02. 2022
Dát tip Benetka, blacksabbath

Ne že bych ti takovýhle sny přála, ale vždycky se nemůžu dočkat, až je budu číst... Umíš je skvěle vyprávět. Tip a.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru