Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Noční výsadek

28. 03. 2022
7
4
184
Autor
Movsar

Noční výsadek

Sobota míří k cíli, přesně podle plánu, voní romantikou, jako noční výsadek, jako boj ve městě.

Holky na sebe berou masky a polní uniformy, trochu řežou v zadku, svírají v prsou, kluci olejují svaly, zapalují retko, mohlo by být poslední.

Zanedlouho se střetnou v ulicích. Jako grupy divokých Syřanů a Ukrajinců, bez slitování půjdou do sebe.

Ráno metaři uklidí střepy, tělesné šťávy smyje až déšť. Tam, kde měly a nezůstaly, zadělalo se na život. Tak vypadá noční výsadek lásky.

Jaro

Večery už sládnou jarem, touha otřásá i jáhny a starými pannami, na richterově škále erotického zemětřesení stoupají hodnoty, vláda zvažuje prodloužit nouzový stav do léta, to už snad bude lépe, sděluje do televize pan Petr. A ešlivá ne, oběsím se na této květované kravatě v srdci Strakovky, Světlanko, zadívá se nyvě hrdina na moderátorku podvečerního Interview. Ta je překvapena, usmívá se, láme linku lankom ruž kutur, odhaluje kokosové zoubky a bere Petra za slovo.

 

Zločin rána

Voní tu kofe, řekl hlasem ještě spojeným hedvábnou stezkou se sny a zapřel se do polštáře. Rohlíčky s mandarinkovou marmeládou, palačinka se sekaninou napolovic a jogurtové piškůtky, oznamovala latinská služebná. Thanks, Maria, přitáhl tác, nechal si uvázat bryndáček, za velikou zadnicí služebné zaklaply skoro třiapůlmetrové dveře, pustil televizi a dal se do díla nasladko.

Když byl hotov, domácím telefonem dal znamení, skoro třiapůlmetrové dveře se zas otevřely, vstoupila zrzka, zamrkala jako panenka, dlouhé řasy dior pampnvoljum se div neslepily, sundala kostýmek Chanel, kolem dokola pásky a krajky, a ulehla vedle něj.

Anis mi nenechal, přehlédla drobky na talíři, Zlobivý pavouček Joe! pohrozila ukazovákem. Spokojeně se usmíval, jako dítě, ale poračovala: Budeme muset použít vakuovou bombu! sáhla do birkinky u postele, vytáhla savé zařízení a chystala se je nasadit na milencovo přirození. Jste válečný zločinec, paní Psaki, byla jeho poslední slova.


4 názory

Markel
30. 03. 2022
Dát tip

*


bixley
28. 03. 2022
Dát tip blacksabbath

Brzva, takové drsně milé. Nebo mile drsné?


Gora
28. 03. 2022
Dát tip

Movsare:-)... všechny...


annnie
28. 03. 2022
Dát tip

Je to tak vtipný, až z toho trochu mrazí...

Tip, jak jinak... a.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru