Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Dekuji ti

16. 05. 2022
2
2
139
Autor
Míša05
Děkuji 

Děkuji ti za všechnu bolest, co jsi mi zpusobil, děkuji ti za to, že jsi mně opustil. Děkuji ti za všechny slzy, které jsem kvůli tobě vyronila, vždyť vis že jsem tě velice milovala. Když jsi mně nechal cítila jsem na tobě velkou zlost, ted už vim že my dva jsme nemněli budoucnost. Diky tobě píší básně a stále věřím že mně v životě čeká ještě něco krásné. Díky tobě jsem zjistila kdo vlastně jsem, co od života chci a kam směřuji... Odpouštím ti všechno špatné co jsi mi způsobil, byl jsi pro mně zkouškou tak to život zařídil.

2 názory

Alenakar
27. 05. 2022
Dát tip

Dost mi to připomíná píseň Karla Kryla "Děkuji".

 

Děkuji, děkuji za slabost,

jež pokoře mne učí,

pokoře, pokoře pro radost,

pokoře bez područí.

Děkuji, za slzy děkuji,

ty naučí mne citu

k živým, již, k živým , již žalují

a křičí po soucitu.

Děkuji, děkuji, děkuji. (2. sloka)

 

Jenže tvoje báseň mi připadá až příliš osobní, až příliš konkrétní. Zdá se mi, že sis ji napsala sama pro sebe. Vždycky je třeba myslet spíš na čtenáře, pokud se rozhodneme něco zveřejňovat. I tak - tip do začátků.

 


T_O_M_
17. 05. 2022
Dát tip

Jo tak takhle jsem taky začínal, jako mouchy to má, ale v podstatě to není důležitý. Důležitý je jestli pomohla a tip za blízkost tématu...


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru