Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Ahoj Slunko!

17. 05. 2022
14
4
268
Autor
Benetka

Skoro úsměvné je že jeho nová kolegyňka Karin které je sórok - uprchlice z Kyjeva - včera když spolu sami dva obědvali se najednou rozplakala a_ A Slávek přemýšlel jak! Ji utišit... A nerozuměl všemu tomu nad čím lkala - leč tomu podstatnému zcela jistě! Že měla všechno a nemá nic... Asi tak. (Zřejmě nikdo kdo si to neprožil to nemůže pochopit!) Eh. Skoro úsměvné je i to že když za ním dnes ráno přišla a zeptala se jak mu je on odpověděl: Nebaví mě žít. Použil přitom překladač na goooooogle... A ona mu odpověděla: Tak to jsme dva. Podali si ruce. Ale ona se pak po celý den snažila jej rozveselit! Hodné děvče!!! Spolu s kamarádkou a devítiletým synem obývají jednu místnost v domku v Bořeticích. Manžel sedí doma na východě a čeká až jej povolají a do rukou zbraň mu dají a on pak položí svůj život za vlast a za chlast a za nadnárodní korporace a... Eh! Kurva práce. A přitom všem jen Pan ví kde bere sílu......?

Toš tak.

https://www.youtube.com/watch?v=3slp8jmZg7M&ab_channel=Keram97

 

Od samého rána foukalo a vítr hnal dešťové kapky. Nepřehání když řekne: přeháňka za přeháňkou. A do toho i krapet bouřilo. A právě teď?! Do oken svítí sluníčko! Pozdraví jej a řiká: Ahoj! Tak ještě chviličku spolu......


4 názory

annnie
18. 05. 2022
Dát tip Benetka

Moc pěnej prolog i samotnej text. 

Ještě vydrž, začne tě to bavit, uvidíš


Člověk vydrží hodně a ženská ještě víc.


Lenochod
17. 05. 2022
Dát tip Benetka

Poslední dobou mi připadá, jakoby nás vesmír zkoušel, jako by se snažil zjistit, jakou cenu má pro nás život...Co všechno ještě jsme kvůli němu ochotní snášet, a v který okamžik už v nás zvítězí tenhle pocit ( ke kterému se přiznává stále víc a víc lidí ), že už nám ten život za to nestojí... Můj okamžik "život za TOHLE nestojí" už byl také vyjeven... Já už jsem pro množství utrpení hlasovala a přiznávám se, že ostatní toho snesou mnohem víc ! 


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru