Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Bolševismus je českým srdíčkům stále velmi drahý!

09. 06. 2022
2
7
310

Odsuď válku, nebo nestuduj. ČVUT chce po Rusech dopis, za který hrozí vězení

Bravo, milí Češi, bravo, podobnost s Husákovým procesem normalizace, kdy museli Češi podepisovat tzv. "zvací dopisy", které měly legitimizovat invazi vojsk Varšavské smlouvy na území tehdejšího československa (a pořád slyším lži o tom, že to byla "rusácká invaze", ale nene invaze se účastnily všechny státy kromě Maďarska, které mělo tehdy svojí hlavu, stejně jako ji má dnes - inu, ugrofinské etnikum, potomci bojovných nájezdníků ze stepí, stejně jako kozáci, že). 

Ruským a běloruským studentům pak mohlu poradit, ať klidně napíšou dopis v tom smyslu, že odsuzují konfilkt na Ukrajině, který započalo vměšování se západních tajných služeb do vnitřních záležitostí Ukrajiny, které vyvrcholilo pučem organizovaným Pravým Sektorem (tedy otevřeně nacionalistickou stranou hlásící se k odkazu nacionalisty a antisemity Štepána Bandery, který za druhé světové války způsobil smrt mnoha tisíců židů).

Jsem překvapen, jakou sílu mají dosud v české společnosti metody a principy vzešlé z Velké Říjnové revoluce, bez které by v Rusku nevolnictví neskončilo snad nikdy, a jak Spojené státy skvěle naplňují původně Stalinovu myšlenku "Bojujme za světový mír... na území cizích států."

Rusko možná touto válkou drasticky zchudne, ale mí Rusové jsou na bídu zvyklí, však to, co zažili obyvatelé Stalingradu a Moskvy si vy, milí Češi, nedokážete představit. Nicméně Indie a Čína koupí každý barel ruské ropy a zemního plynu, zatímco německý průmysl je bez ruských surovin jak se říká na huntě. Moje rada pro nadcházející těžké období tedy zní - zásobte se svíčkami a zapalovači, budete je při zimních blackoutech potřebovat!


7 názorů

Sečtělí lidé vědí, že historické události mají vždy různé interpretace, protože každá historická událost je střetem různých narativů. Jedinou verzi, kterou lze buď slepě papouškovat, nebo "překrucovat", mají pouze jednodušší lidé. Jsi jednodušší člověk, Majaksi?

Ty se Luzz pokaždé zaměřuješ hlavně na hlouposti a chyby. Proč?


Luzz
10. 06. 2022
Dát tip

kdepak parodie; autor, veliký vzdělanec a myslitel, pravděpodobně odhalil nějaké historické skutečnosti a souvislosti, které nám, obyčejným smrtelníkům, zůstávají skryté a které jednoznačně dokazují, že maďarsko se na invazi vůbec nepodílelo. vždyť to sám dokládá svým tvrzením - maďaři měli vždycky svou hlavu, je to ugrofinské etnikum, potomci nájezdníků... to je přece jednoznačný argument.


Pravomil
09. 06. 2022
Dát tip Jinys

Invaze do ČSSR se v roce 1968 nezúčastnilo Rumunsko (RSR). Naopak Maďarsko (MLR) se na invazi podílelo. 


Ano, Norsko, když máš mozek, lze i uvažovat. Dnes, jak se zdá, luxus vyhrazený pouze nemnohým - ostatní pěkně chroupají průmyslově vyráběný světonázorově informační hamburger, a "jsou v pohodě". 


Norsko 1
09. 06. 2022
Dát tip

Tak, početl jsem si Putine. Když máš ty bomby, lze uvažovat i takto


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru