Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Stále

14. 06. 2022
12
10
282
Autor
Benetka

Stále...

https://www.youtube.com/watch?v=HRKse0SBDRY&ab_channel=Ragingperson

Stále mě překvapuješ. Neustále žasnu nad tím jak Tě vlastně vůbec neznám.  Jak moc o Tobě nevím. Jenže... Jak bych vlastně mohl? Když... Když se mým životem jen tak míháš. A kde v tom pak hledat prostor na otázky - že jo?

Stále moc rád bych se Tě zeptal co si o mně doopravdy myslíš. Odpověděla bys jak se věci mají podle pravdy a nebo jen nějakou bla bla bla milosrdnou lež?

Stále moc rád bych Ti řekl že se nemusíš toliko malovat neboť přeci si nemůžeš myslet že bez toho budeš míň krásná? To prostě nelze!

Stále moc rád bych Ti snesl modré z nebe. Tak mocmocmoc až mě srdce zebe. A přitom ani netuším do jaké míry se Ti vnucuju do života. Jestli prostě nejsem jenom taková trapka. Trepka.

Stále moc rád bych Ti chtěl pomoci nést to Tvé těžké břímě co svým životem vláčíš. A to navzdory tomu že už vláčím to své. Jenže i kdybych stokrát chtěl přec nejsem Ježíš a neunesu za nás za oba ten kříž.

Stále pro Tebe dělám první poslední aniž by sis to uvědomovala? Třeba? A tež vařím pro Tebe a peču a zároveň opěvuji Tvé koláče.

Stále mi v uších zní ta melodie kterou jsi si počala broukat podle písně co právě hrála na Rockrádiu - třebaže se jednalo o metalovou předělávku. Ty jsi v ní zcela bez diskuze rozeznala originál a... A to jsem tedy zíral! Je to vlastně úplně poprvé co jsem Tě slyšel zpívat......

https://www.youtube.com/watch?v=rl9FFZZnWWo&ab_channel=FrogLeapStudios

 

Jo! A...

 

Stále Tě MILUJI.

 

STÁLE.


10 názorů

Benetka
17. 02. 2023
Dát tip

Po

Dlouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhé!

Době jsem se k tomuto vrátil a!

Jo! Píšete srozumitelně pravdivě a tak jak to cítíte.

Akorát...

Jednu věc nevíte. Jednu Ženskou věc. Jed_Nu...

Kterou ví Ona. A já. A pak snad už jen hrstka lidí... 

Jednu MOCMOCMOC smutnou věc.

Ale.

Ona to nese statečně.

A tež i já...


Alenakar
16. 06. 2022
Dát tip Benetka

Takové trošku beatnické. Tip.


Lenochod
16. 06. 2022
Dát tip annnie, Benetka

Doufám, že to nedělá úmyslně, aby ho vyždímala! Že je to jen takový druh zábavy (neškodný flirt, jak si někteří myslí), a netuší, jak moc tím druhým ubližuje. Možná chce jen kolegům zpestřit den, poskytnout jim trochu rozptýlení... Ale je fakt, že být jejím partnerem musí být totální peklo, když to tak dělá běžně a nejspíš každému...


annnie
16. 06. 2022
Dát tip Benetka

Lenochode, já se s tím nepářu: Benetku mám ráda a tu husu ne. Tak. :) :) :)

Ó jak ta se umí nenápadně naklonit, ó jak té se ve vhodnou chvíli zablesknou slzičky... Musela by bejt úplně naprosto totálně blbá, kdyby nevěděla, o co tady jde. A to, myslím, není... Ale já vím, že Dáma dona Quijota je prostě nesmrtelná... Tak aspoň dělám chytrou, abych jednou mohla říct: "Já to říkala..." :) :) :)


Lenochod
16. 06. 2022
Dát tip Benetka

Annnie, myslím si, že máš pravdu, ale co když to tak není? My to doopravdy posoudit nemůžeme, když tu paní neznáme osobně, a mým přáním je, aby to dopadlo dobře. Tvůj názor je sice velmi pravděpodobný (k jinému Benetkovo dílu jsem napsala stejný), ale jemu to stejně nepomáhá změnit pohled na věc. On se nejspíš trápit chce, tak mu přeju alespoň tu naději... Já se spíš obávám, aby nakonec ta kráska nechtěla po mužích jen jejich selhání sebeovládání, a pak by z toho vysoudila nějaké prašule... Jenže nemůžeme ji odsuzovat, co když je v tom úplně nevinně? A co když Benetku opravdu svádí, protože o něj stojí? No muži bývají naivní a láska slepá. A přesto - zázraky se dějí a naděje umírá poslední...


annnie
16. 06. 2022
Dát tip gabi tá istá

Souhlas s Evženií. Souhlas s 8hankou. Zásadní nesouhlas s Lenochodem!!! Myslím, že ta tvá láska tě pěkně využívá. Tvůj obdiv, ve kterém dobře ví, jak tě udržovat, jí pěkně šimrá ego a zvedá sebevědomí. Kdyby to přiznala, o.k., ale tváří se jak naivní Popelka. Mně teda rozhodně sympatická není a její lásku bych ti snad ani nepřála. Co dělá teď? Má partnera a flirtuje s tebou. A co myslíš, že by dělala, kdybys tím partnerem byl ty???


Kočkodan
15. 06. 2022
Dát tip Lenochod, Benetka

 

Líčíš tu svoje city, které jsou na rozdíl od její tvářičky nelíčené.


Evženie Brambůrková
15. 06. 2022
Dát tip Lenochod, blacksabbath, Benetka

Nejlepší by bylo, aby si to přečetla.


8hanka
14. 06. 2022
Dát tip Alegna, Gora, gabi tá istá, Benetka

ktovie, či by takéto vyznanie vzniklo, keby ste boli spolu, či by ste si nezovšedneli, či by to bolo to pravé...na nenaplnenej láske je krásne a zároveň boľavé to, že  môžeš snívať, predstavovať si, idealizovať ...a realitu pravdepodobne nezažiješ...

I will still love you ...
 

 


Lenochod
14. 06. 2022
Dát tip Benetka

Benetko, je mi jasné, že citům neporučíš... Přála bych té dotyčné, aby je mohla naplno pocítit a být z nich šťastná. Přála bych i tobě, abys měl možnost je naplno projevit. Pomoci ti v tom ale nemohu, jen ti to mohu přát. Jinak pro rozptýlení - tvá zmínka o líčení mě inspirovala, abych ti vyhledala nějaké video, kde je ukázáno, jaké zázraky dokáže dnešní líčení a že ne každá kráska zůstane tak půvabná i po odlíčení... ;0) Za upřímnost tip


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru