Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Podívej, kdo nás to vezl (z kolekce Odposlechnuto)

30. 06. 2022
12
6
251

Našel jsem v šuplíku (nebo ve svém e-amilu, ale to je nepodstatné) nějaké věci, které by mohly spadat snad do mé kolekce Odposlechnuto (nebo by bylo trefnější pojmenovat ji šířeji, třeba Odžito?)

 

Dovolí-li Prozřetelnost (dobrá vyšší moc), budu je sem občas po jedné  (někdy možná ovšem i až po půl druhé :) ) publikovat..

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 

 

 

Podívej, kdo nás to vezl (z kolekce Odposlechnuto)

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 

 

 

Dnes, v pondělí 08. dubna ((patrně roku 2019)) jsem cca v 19:45 hod vystoupil z tramvaje č. 10 (ve směru Francouzká ul.) na nám. Míru (v Praze  ), ..., a v relativně početném davu lidí čekám, až budu moci přes tramvajové koleje přejít ke zdejšímu vstupu do metra.

 

 

Někde cca 2m vlevo stranou ode mne se ozval nějaký cizí hlas, patrně ženský: ..jé, podívej se, kdo nás vezl; -to se člověk musí bát už i v tramvaji!!

 

 

Zvedl jsem oči k řidiči nade mnou, a za sklem vidím mladého blonďáka  typ manekýn", ..., věkem  někde mezi 20 -25 lety, ..., s hladce vyholenou tváří, ..., s do výšky načesanou patkou (některý můj spolužák či kolega poloneadrtálského typu by asi i řekl něco -možná aby sanoval vyvstalý závan pocitu méněcennosti- ve smyslu „a hele - slizký hezoun!“). Byl mírně zachmuřen, jinak ale, podle mne,  vypadal celkem „v normě" (jen mi snad na tom místě připadl nějak mírně nepatřičně -jakoby tam byl posazen pouze pro nějaké foto, ..., za účelem reklamy na řidiče MHD, nebo rovnou celého pražského DP..).

 

 

Někde opět vlevo stranou se v odpověď tomu hlasu prvému ozval nějaký další cizí (ženský) hlas: ..no co chceš, vždyť vypadá docela dobře!

 

Hlas číslo jedna se ale ozval znovu: ..no ale právě takový typ bývá v detektivkách často vrah!!

 

 

::::::::::::::::::::::::::::

((Ať vypadáš jakkoliv dobře, někomu se prostě nezavděčíš!;.. :):)  ))


6 názorů

máš dobře našpicovaná ušiska:-))))))


Děkuji všem za návštěvu, tipy i komentáře..


Zeanddrich E.
01. 07. 2022
Dát tip Gora

Goro, každá epizodka je z jiného soudku:) (a i já se těším - bude-li mi tedy dovoleno se tím zabývat :) - že se znovu ponořím do těch (mini)příběhů, a připomenu si zasuté již  ty chvilky,…, zasuté již ty prožitky:)


bixley
30. 06. 2022
Dát tip

Zajímavé. Je někde definováno, jak vypadá vrah???


Gora
30. 06. 2022
Dát tip

Vtipné, Z.E... jsem zvědavá, cos ještě odposlechnul...


A on se určitě tolik snažil, aby vypadal dobře. :-)))


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru