Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Někdy se plazím

28. 07. 2022
1
5
187
Autor
future

Snad po té cestě co teď jdu nic podstatného nepokazím…

Odkládám baťohy a staré kabáty…. A občas kupředu už nejdu …. Jen se plazím….

Ale pořád kupředu … na rychlosti nezáleží ….

Držet ten směr kupředu… to je oč tu běží ….

O vůni lesa a zpěv ptáků….

Se životem udržet dneska páku….


5 názorů

future
18. 09. 2022
Dát tip

Směr kupředu je směr kupředu:-) vývoj, růst... odházení starých věcí, co člověku nesvědčí.... bohužel někdy mají tendenci stahovat směrem zpátky... takže byť se plazit, tak pořád kupředu:-) 


Alenakar
01. 08. 2022
Dát tip

Danny,

nedávno jsem v Tv sledovala dlouhý dialog s osmdesátníkem  Paulem McCartneym. Říkal, že se v hudbě neustále někam vrací a že se inspiruje starými skladbami. Ale jde právě o to, že nevstoupíš dvakrát do stejné řeky a ve svých nových variacích na stará témata, ať už cizí nebo vlastní uplatníš všechno, cos během let prožil, mnoho nového, co ses naučil atd. Tvorba je velmi často spojování starého s novým a kdo se vrací, může vlastně i kráčet dopředu.


Hiakova
29. 07. 2022
Dát tip

:DD


Danny
29. 07. 2022
Dát tip

ono se v podstatě, alespoň myslím, nedá jít nikam jinam než dopředu, protože když se snažíš vrátit zpátky, tak stejně nevstoupíš dvakrát do téže řeky...Alenakar: myslím, že autorce jde o osobní vývoj, růst: proti tomu nic nemáš, nebo se mýlím?


Alenakar
29. 07. 2022
Dát tip

Co znamená "držet ten směr kupředu" ? Neumím si pod tím nic konkrétního představit. Jako konzervativec nesnáším "pokrok", který už skoro zničil tuhle planetu, a tohle mi připadá tak nějak planě pokrokářské.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru