Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Sedmý anděl

02. 08. 2022
0
0
110

Svatý Jan měl kdysi sen, bylo spousty proroků, co ve svých skrýších daleko před lidmi pokoušelo předpovědět jeho návrat, návrat koho? Syna božího? Ne!! Sedmého anděla.

Často probouzím se do vzpomínek kdy se táta s mámou hádali, cítil jsem se jako míček se kterým si hrajou ping-pong.

Vzpomínám si na ty chvíle, kdy noční můry mojí duší mávaly a přesně o tom povím vám dnes moje story, můj song.

Pamataju si na tu noc, kdy do studny jsem lehkej jako pírko přímou čarou, volným pádem do temnoty stínů padal,

prázdný dny, kdy o samotě sem v posteli jako v kleci, bedně plný šumu,v smradu z Božkovskýho rumu spal, uslyšel sem volání, to temnej démon přede mnou tam stál.

Předtím byla moje duše čistá, něco jako Adonis, kterej políbenej nebem, papaláškým jedem, lásku jako šípy střílel a nechtěl za to vůbec nic, démon ukázal mi svojí smlouvu na zkrvaveným papíru, příslib pánu pekel zpečetil sem svojí krví, svou víru, za síru, podepsal sem, byl to kompromis, šitej jako kvádro od Gucciho přesně pro mě na míru. 

Temný démon představil se mi jako vévoda, jeho tvář tak černobílá v zrnění mý televize sotva vidět šla,

nikdy sem si nepřál bejt tím, kdo mejvá občas drsný vize, jmenoval se Armodal.

Když sem lidem vyprávěl ten příbeh v stresu z děsu, byl jsem vždy jen za debila, o upírech, vlkodlacích, co honějí mě ve dne v noci, že by sen? NEEEE!!!!

Ve škole jsem si přišel vždycky trochu mimózní, ty zkurvenej zpíčisynu radši hnedka vodprejskni, kurvíš nám tu skvělou možnost šukat dlaší děvky, za tu svojí drzost šmejde, loket sem, pěstí tam, tak už kurva zdechni!!

S démonama bylo mi líp víc než s těmi lidmi uvnitř svojí samoty, tohle všechno bylo předtím než zachránils mě ty Armody.

Můj first time imaginar friend, špeka balil, furt jen kalil, skéra roloval sem do blanta a s výsměchem sem pro každýho byl jen za buzeranta. Na anděly na démony moc lidí už nevěří, možná jenom když se svědomím chtěj uzavřít příměří, někdy lepší klečet v tiše, otec Lévi věděl kdysi o čem psal, o tom jak je ten svět tak zkurvenej, o tom jak težký to má dneska kluk, co není zrovna nej.

Kecy!!! Zlost!! Keců o motivaci já fakticky už slyšel moc!!!

Místo pláče, toho sráče, Amorova otroka, lepší pískat jak kdo skáče, stejně vás mám zmrdi rád. Jo.

To je příběh proroka, vizionáře, čtyří stěny prohnilýho žaláře, historie mýho bolu zapadaná prachem, pavučinama. Říkají mi různým jménem...Sedmý anděl povstal a tak říkejte mi vy!!

The seventh angel


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru