Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

krížne cesty

Výběr: hermit, Print
03. 06. 2002
3
0
1072
Autor
vyo

krížne cesty

 

sťahováci

berú nábytok

nesú postele

 

spálňa je preč

 

zrkadlo

obrazy

kuchyňu

vynesú-premiestnia

do nákladného auta

 

vkročím posledný krát

za ozvenou

tiež balí kufre

a stráca sa

ca sa


dick
04. 06. 2002
Dát tip
ten koniec je originálny a vyjadruje rytmus všetkého..vidíš týmito slabikami vyjadríš to čo si písal vetami a slovami...speješ ku pocitu vyjadriteľnému nejakým zoskupením slov niečeho čo nemá na prvý pohľad logiku je to len zhluk slabík a písmen ale dokopy ke´d si to zaspievaš to otvára všetky čakry alebo iné dvere..napríklad do pubu v ktorom si dáme drink. fakt podarená báseň T*

vyo
04. 06. 2002
Dát tip
Akurát som našiel v avízach Tvoju Rannú modlidbu. Dnes ráno pri káve som sedel nad rozpracovaným textom, ktorý v podstate hovorí o tej istej veci. Nedocítil som ho, ale bolo to lepšie ako včera (darilo sa viac :c)). Niekedy ma úplne zauzlí absurdita toho ako veľa musím napísať, aby som sa vyjadril a ešte nemám záruku, že budem "doručovateľský". Nájsť tak Rimbaudovu formulu a miesto...ísť veľkými priestormi k niečomu útlučkému....banálnemu ako hračka....a v mžiku zabudnúť na útrapy.

hermit
03. 06. 2002
Dát tip
dobré! závěr se to moc povedl! t v

tanganika
03. 06. 2002
Dát tip
fakt dobre! t*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru