Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Odpolední rébus

08. 09. 2022
1
4
194

Pohledem do statistik předválečné demografie Ukrajiny snadno zjistíme, že plných třicet procent Ukrajinců (obzvláště na východě země) mluví rusky. 

Koho se asi tito Ukrajinci více obávají - ruské armády, nebo kyjevských nacionalistů a.k.a. "banderovců", které k moci dostal  v roce 2014 západními mocnostmi organizovaný puč na kyjevském Maidanu?


4 názory

Aru
08. 09. 2022
Dát tip

viděl jsem výborný video z Oděsy, kterak ukrajinská armáda na pokojné demonstraci ukrajinců proti vládě v kyjevu nejdříve vyhrožovala místní policii, aby demonstranty rozehnali, jinak jim vypálí služebnu, nebo ať je to nechají udělat, co myslíte že se stalo? policie zbaběle zdrhla a ty kyjevský síly ty ukrajinský demonstranty povraždili,

jak se vám líbí ukrajinská realita, těm co jste tady na jaře provolávali slávu Zelenskému a posíláté peníze do neziskovek, aby pak Zelenský mohl peníze použít na tyhle svinstva a jak se vám líbí že EU vesele tuhle zrůdu podporuje od začátku války, zatímco vy jste tady hystericky křičeli sláva ukrajině celej první měsíc? a jak se vám líbí, že EU posílá zbraně na ukrajinu, aby zbrojovky víc vydělali a válka se maximálně protáhla a umřelo co nejvíc ukrajinců.

to bylo hysterickýho křiku, že se konflikty nemají řešit diplomaticky a že se má na ukrajinu poslat co nejvíce zbraní a jak jsem psal na jaře, tohle všechno válku jen prodlouží a maximalizuje utrpení těch ukrajinců co chtějí normálně žít, to už jsem psal hned ze začátku, zatímco vy jste se nechali zhypnotizovat vládní propagandou a křičeli jste tady jako šílení, vzpomínán si na ukrajinský měsíc na písmáku a kdo tady nejvíc hystericky křičel


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru