Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

A za stálého míchání vylejeme do hajzlu

06. 10. 2022
6
0
250
Autor
Benetka

https://www.youtube.com/watch?v=FXjyoArp3ZE&ab_channel=DefLeppard-Topic

Všechno mě bolí.

Nejde mi spát.

Nic mě nebaví.

Jsem znechucený z lidí.

Vzbudím se skoro vždycky ve tři. A poslední dobou se mi pak ani nechce převalovat co půlhodinu z boku na bok stejně jako nejméně dva tři roky až doposud. Tak o půl čtvrté vstanu a jdu vařit zelený čaj ochucený citrónem. Pak se na tabletu dívám na videa. Vraždy. Smrtelné bouračky. Smrtelné pracovní nehody. A už to se mnou ani nic nedělá. Utrhané ruce nohy rozervaná břicha mozek ven kaluže krve. Otupěl jsem. O půl šesté vylezu z pelechu. Z pyjama do montérek vyčistit zuby nakrájet jablíčko na snídani do práce... Odjíždím v šest +- pět minut. Do zaměstnání přijíždím o půl sedmé +- pět minut. Uvařím černý čaj a chci si v klidu u svého pracovního stolu sníst jablíčko. Ale... Nenechají mne. Ne prostě ne! Protože většina pracuje od šesti pořád někdo chodí že něco chce. Vyloženě otravují. A přitom píčovinama. Marně se jim snažím vysvětlit že má pracovní doba začíná až v 7:00. Tečka. To že jsem čirou náhodou na pracovišti není příčinou abych byl zneužíván! Ne? Ale lidská tupost hloupost je nekonečná. Ve firmičce nás je stěží tak pětadvacet celkem. No a v dělnických profesích používá mozek možná tak max pět osůbek... Což je tristní číslo. Žel. Lidstvo degeneruje. Nicméně přesto se snažím být milý a vstřícný. Prostě mi to tak nějak přijde správné. No ale když jedna blbka během půl hodiny co zbývá do sedmé přijde třikrát s píčovinou a ještě se třeba nasere že se nemíním roztrhat abych vyplnil její nesmyslná přání_ A nedopřeje mi kapku klidu_ A pak během dne si jde asi tak osumkrát zapálit_!!! Což pro ni znamená dalších cca min. čtyřicet minut volna navíc oproti mně který má pouze 30 min. na jídlo a oddech...._?! Jinak se za celý den nezastavím. Zasraní zkurvení kuřáci!!!!!! A stejně tak i majitel že jim to toleruje! 

Nu což! Olupte!!!

Změna. Změna je život. Prý.

Zítra přijedu do rachoty za pět minut sedum. Zvládnu to. A! Pojedu za šera ne za tmy! Jablíčko si sním doma. Naučím se to. Zvyknu si. Čajík pak uvařím a vypiju průběžně. Mrdám na to. Proč mají mít bezmozci výhody jen díky nikotýnu?!?!?! No ne?! Jebat!!!

Dnes jsem nebyl zrovna dvakrát přívětivý MILÁČKU i na Tebe ale! Rač mě chápat. Na druhou stranu...... Aspoň Tě to nutilo mě o to více hladit vískat po plešce...

Všechno mě bolí.

Jdu spát.

Nic mě nebaví...


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru