Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Dopis na rozloučenou

30. 10. 2022
1
2
190

Došlo mi to. Došlo mi, že dnešek byl mým posledním dnem. Byl tak nádherný, spousta emocí zábavy, smíchu... A když jsem vás všechny pozorovala, jak jste šťastní, ujistila jsem se, že to zvládnete sami- beze mě. Už dál nejsem potřeba. Ani už tu pro mě nikde není místo. 

Moc jsem si to užila, i když to možná tak chvílemi nevypadalo, ale bylo pro mě těžké, už jsem to totiž věděla. Odpusťte mi to prosím. Nějak se to ve mně pralo. 

A stále se to ve mně pere, nejsem smířená, ale jsem přesvědčená, ujištěná. Naposledy jsem mohla vidět, jak Sluníčko políbilo obzor, jak se Měsíc vyhoupl na nebe a noc sebrala vládu dni. Mám pocit, že se kruh dokonale uzavřel a všechno je tak, jak má být.

Prosím, jen se mě snažte pochopit. Milovala jsem Vás a moc Vás miluju. A nezlobte se na mě, opravdu je to tak, jak to má být. 

 


2 názory

Jistě by takhle mohl dopis na rozloučenou znít. A skrýt tajemství, co člověka vede k tomu to skočit. Možná by bylo zajímavé to tajemství poodkrýt. Tak jako tak to zůstane tajemstvím, ale dát do něj nahlédnout znamená poodkrýt svou duši. Tajemství duše jsou skryté poklady v nás. To je to skutečně zajímavé, za mě.


Alenakar
31. 10. 2022
Dát tip

Škoda, že komunikuješ jen prostřednictvím svých děl. Docela ráda bych si pokecala s nějakou gothickou básnířkou.

Mně by taky bavilo takhle psát, neb jsem bývalá dekadentka, ale asi by mi vadilo, že bych neměla čtenáře.   Tip.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru