Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Autorské čtení povídek a poezie v Juditině věži, beseda o expedici do Jižní Korei - tentokrát v rámci festivalu Den poezie (denpoezie.cz)

06. 11. 2022
1
2
253
Autor
Zbornik

Milí přátelé,

dovolte prosím pozvání na další pravidelné autorské čtení povídek a poezie v Juditině věži, besedu o expedici do Jižní Korei - tentokrát v rámci festivalu Den poezie (denpoezie.cz)

Kdy: v úterý 15. listopadu 2022 od 19:00 hodin
Kde: Juditina věž Karlův most 11000 Praha 1 - Malá Strana

Autorské čtení povídek nejen z kulturních serverů Totem.cz, Pismak.cz, Literra.cz.  Čtení bude otevřeno i autorům povídek z řad veřejnosti. (rozsah povídky do 2 stran A4). Mezi sebou přivítáme i milou návštěvu, tři známé spisovatelky dětských knížek, Ivonu Březinovou, Katarínu Fiala a Věru Chase. Hudbou jednotlivá čtení proloží Franta K. Barták!  Ve druhé půlce večera se můžete těšit na poutavou cestovatelskou besedu s mladým cestovatelem, Patrikem Ondříčkem, spojenou s promítáním - o jeho cestě na vlastní pěst do Jižní Korei! Večer bude jako obvykle provádět Petula Heinriche. Pořad proběhne ve spolupráci se Klubem Za starou Prahu (https://www.zastarouprahu.cz/), jemuž i vděčíme za možnost pravidelně ve věži vystupovat. Věžné 60Kč. 

Těším se s Petulou naviděnou!

Martin

 

 


2 názory

kalip
11. 11. 2022
Dát tip

Užijte si to! Budu na vás v Chorvatsku myslet. 


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru