Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Kapitola 1 - Aréna

09. 11. 2022
0
2
191

Strašně rád bych tě nechal vyhrát. Ve všem. Klidně se vzdal všeho hloupýho boje o nadvládu. Vší hloupý hrdosti. A přestal s tebou bojovat. Abys mohla cítit, že máš navrch. Aby tím neutrpěla tvoje hrdost. Chápu, že je to nezbytný. Ale jedinej důvod mi v tom brání. Protože pak už bysme spolu nemohli šukat. Už by to nefungovalo. Protože pak bysme se rozešli.


2 názory

Marcela.K.
14. 11. 2022
Dát tip

Nikdy se mnou nebojoval. Občas mě nechal vyhrát, ale spíš opouštěl bojiště, když cítil, že napínám tětivu. To pak sebral děti a ztratili se mi z dohledu.

Moudrej chlap nebojuje, moudrej počká, nedívá se, jak ona blbne... dopřeje ženě kus tý hrdosti, protože ví, že je nezbytná pro něho i pro ni, a tak se rozdělí, protože ví, že jen spolu jsou celí.

Funguje nám to tak už 42 let.


Janina6
09. 11. 2022
Dát tip

Koho by bavilo pořád vyhrávat? Mě teda ne. Ideální by bylo udržovat křehkou rovnováhu - jednou ustoupí ten, podruhé onen... Jenže kterej chlap dokáže dobrovolně ustoupit?


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru