Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Diskuze klubu: Klub vlastníků klubů

08. 06. 2002
0
0
4031
Autor
clovrdik


Armand
18. 12. 2003
Dát tip
to je pravda... tak je možné, že auditorium lze založit pouze jako součást klubu. avi Lyrykovi

Lyryk
18. 12. 2003
Dát tip
v jisté minulé diskusi došlo k takovému požadavku, aby se auditoria vyhradila klubům, nevidím důvod to měnit... diskuse myslím plně postačuje současným požadavkům diskutování...

Aha - v tom případě by neškodilo to někam napsat. Protože člověk vidí, že tu "obecná" auditorika jsou, tak ho nenapadne, už další přidávat nejde. A jak je to v tom případě s upoutávkami?

Armand
17. 12. 2003
Dát tip
Igor: dej "přidat nové dílo" a jako kategorii mu vyber "auditorium" a pokud ho zařadíš do klubu, můžeš ho označit i za soukromé,,... no, prozkoušej to. .-)

Díky, Armande. Jenomže právě když dám přidat dílo, tak se mi "auditorium" jako kategorie nenabídne - ta se nabízí ve sbírkách, kde je ale třeba přidat 3 díla. Zkoušel jsem použít kategorii "Diskuze", ale to se pak objeví v na hlavní stránce, ale ne v auditoriích, což sice taky není špatné, ale mám pocit, že je v tom tak trochu chaos...

Písmáci sobě! - pod tímto názvem jsem u sebe umístil určitý návrh, který by mohl zajímat všechny zde přítomné autory (a mně zase zajímají jejich názory). Takže sorry, pokud neradi dostáváte avíza (a protože chci, aby si můj návrh přečetlo co nejvíce lidí, posílám avíčka s pomocí shiftu, takže někdo to dostane i vícekrát - znova se omlouvám). Jo - poradí mi někdo konečně jak založit nové auditko?

Radost
06. 01. 2003
Dát tip
na co v tom klubu potom budou???

clovrdik
06. 01. 2003
Dát tip
Radosti, já nevím, třeba z pocitu sounáležitosti .. a nebo aby si po čase zase mohli zasílání avíz zapnout; dovedu si představit, že někdo ví, že 2 měsíce nebude na netu a nechce po příchodu mít 200 avíz :-)

clovrdik
03. 01. 2003
Dát tip
takže přátelé, po delší době zase nějakej ten příspěvek - vyskytly se mi hlasy o tom, že lidi chtěj bejt členem nějakýho klubu, ale nechtěj dostávat avíza od každýho vloženýho díla; říkám si, že to není až tak špatnej nápad. Prostě aby si každej člen klubu mohl někde zaškrtnout sám, jestlio chce a nebo nechce dostávat avíza. Co vy na to ?

Krel
03. 01. 2003
Dát tip
jo to není blbý:-)))

Radost
11. 07. 2002
Dát tip
Haló: nápad k diskuzi: nějakým způsobem upravit přidávání a upravování kategorií v klubech - protože pro přehlednost je lepší je používat, ale v současnosti jsou dost neohrabané - například je nelze přesouvat (pořadí, v jakém se zobrazují) ani nijak odlišovat - např. graficky... co vy na to? dokázal byste mi někdo pomoct ve vytvoření nějakého "projektu kategorie"?? prosím, prosím :))))

Radost
30. 06. 2002
Dát tip
ten krelův nápad - zavání to taky trochu feudalizací klubů...huhuhu, jestli nebudeš hodnej a nebudeš číst díla v klubu, tak tě vyhodíme! :)

Armand
28. 06. 2002
Dát tip
beru to, jen mi přišlo když jsem si poprvé přečetl název, neznaje souvislostí, že to už je opravdu silná káva a že by tu mohla být zrcadla zrcadel v zrcadlech :)))

Print
28. 06. 2002
Dát tip
Army!:.) Budu se snažit!:.)))

Armand
27. 06. 2002
Dát tip
tenhle klub zní jako supr recese! (účel ale jinak chvályhodný), ale jelikož Print tady už je, tak tu vlastně mám klubového zástupce a o info snad postaráno... Printe? :-)))

clovrdik
27. 06. 2002
Dát tip
Armande - věz, že se nejedná o recesi, ale o pracovní klub se smyslem vydebatovat nejlepší řešení další činnosti klubů :-)

Krel
26. 06. 2002
Dát tip
Hodila by se mi do klubu následující věc: ukazetel přihlášení u jednotlivých členů(třeba jako číslo u jména člena v liště kde je můžu přijímat..)jde mi o to, že mám v klubu alespoň 20 neaktivních lidí(dle odhadů a návštěv po vložení dílka a tak) a ti jsou mi vcelku nanic...obecně bych měl rád přehled kdo a kolikrát:-))

Krel
20. 06. 2002
Dát tip
Pokud by nevadilo, tak se na disluzi budu podílet externě:-))

Print
19. 06. 2002
Dát tip
To slůvko "vlastníků" se mi teda nelíbí, ale jinak to celý chápu pozitivně!

Radost
17. 06. 2002
Dát tip
metař-klub

Danny
15. 06. 2002
Dát tip
jé, vony už začínají vznikat meta-kluby :))

Radost
12. 06. 2002
Dát tip
hmm, dobrej nápad, šup tam s požadavkem o členství

Krel
08. 06. 2002
Dát tip
To už je trochu schíza:-))) na co?

clovrdik
08. 06. 2002
Dát tip
Krele, není to schíza. Je to založený po konzultaci s Oldou. Jde o to, aby se majitelé klubů někde scházeli, aby se vymejšlelo, co by šlo s klubama dělat dál, atd. Např. nějakej systém v klubech, atd. A je to nejpohodlnější forma, než psát vždycky x zpráv.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru