Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Píseň pro motýla

01. 03. 2000
2
0
1498
Autor
Seek

Představte si les na jaře vysoko v horách. Z kraje toho lesa je louka, na kterou právě vyběhl mladý elf, sedl si na veliký balvan a hraje ptáčkům na píšťalku...to jsem já :)

Elf písničku zapíská tóny které pohladí ve vlasech ti zavíská a pak zmizí v kapradí motýlek se nad loukou vznáší jako vůně květů zvonky, chrpy a koukol prokličkuje bez přemetů ponoří se v hloubi lesa cestou mezi jehličím jeho srdce štěstím plesá kde jsi elfe...zakřičí tu v korunách starých stromů listí tiše zašustí vrať se motýlku hned domů sic tě síla opustí motýlek jim nevěří stromy hloupé, neví nic a dál jako pápěří k svému štěstí míří vstříc už ji slyší, píseň hravou to je ona, za ní spěchá letí střemhlav jarní travou svou minulost v lese nechá na paloučku sedí v kruhu plno malých elfátek ve vlasech má každé stuhu dnes je totiž elfí svátek když královna shlédne dolů na to velké veselí spatří motýlky jak spolu prohání se v jeteli pozve všechny k audienci usmívá se, mluví tiše že jste byli tolik hodní vítám vás do elfí říše.
Babetka
01. 04. 2003
Dát tip
Nejen že miluju elfíky, ale miluju i dětskou hravost a prostou radost ze života, kterou tak hloupě postupem "dospívání" ztrácíme... Takže není co řešit - TIP!

Mikimys
29. 04. 2002
Dát tip
Mám ráda elfíky:-)

Miroslawek
10. 03. 2000
Dát tip
Glum, Glum, Bebitka. Když už jsi to chtěl napsat tak dlouhé, měl sis s tím víc pohrát. Mohlo to být dokonalá a fantastický, takhle je to jen dost dobrý ;o)))

Seek
10. 03. 2000
Dát tip
priste :) tohle byl takovej ulet

Seek
09. 03. 2000
Dát tip
šluníško šedmitešné :)

a čopa to má ten hnušnej elf v kapšiškách? :-))))

Stepca
05. 03. 2000
Dát tip
Seeku. Ten "dovětek" pro Erga vše vysvětluje. Mohlo to být v prologu, ale to by zas nebylo o čem pokecat.:-)

Seek
04. 03. 2000
Dát tip
nojo no ;) trosku zmena. tohle neni muj styl. nechtel jsem ale psat jen o samych vecech ze zivota. a vlastne, proc by tohle nemohlo byt ze zivota. udelali jsme si karieru na depresi a zatraceni. oslavujeme mrzutost zklamani a udesnou vaznost a zapominame na tu hravost ktera z nas delala stastne deti...problemy o kterych piseme si delame sami, zato priroda a pohadky ktere se v ni odehravaji funguji docela dobre i bez nas.

Seek
04. 03. 2000
Dát tip
specialne pro ergo: tralala :)

Merle
02. 03. 2000
Dát tip
Za námět a obsah TIP, ale zpracování pokulhává...

Lampář
02. 03. 2000
Dát tip
A nesedi Ti nahodu u nohou Krtek a Krysa ?
Chtel bych je tam videt ... :o)

Laďa
02. 03. 2000
Dát tip
Mam ráda tyhle témata. Merle má ale možná pravdu.

ergo
02. 03. 2000
Dát tip
tak to je bohuzel spatny, snad chybi jen refrem "tralala". PROMIN posledni dobou mam pocit ze mne
nastve skoro dost veci naktery uz ale kaslu, ale primitivni hravost mne vzdicky zase probere,
jakoby uz clovek prestal uplne existovat a zanej byl dosazenej jen veselej konzumni kralicek,
je mi to lito ze ses stal(a) pro nedavnaou dobu posledni kapkou.

AZALIN
02. 03. 2000
Dát tip
Ech.. nic si nedelej z "erga", on se jenom spatne vyspal.. ;-) Tolkien to neni, ale je to rožtomilý a hravý a mně se to líbí a basta.. :-))))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru