Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Život je jen taková hra

19. 02. 2023
0
11
249
Autor
aniky

Tak jasné, je to taková hra, nejdřív ti dají city, naučí tě mít rád a milovat a pak tě poserou a dívají se, jak se v tom plácáš. Nebo z tebe udělají asociála, psychopata bez citu, bez svědomí, a pak se zase dívají, jak jdeš proti těm, co mají city a ubližuješ jim. Život je ve své podstatě strašná zvrácenost, která nemá cíl, smysl, směr, prostě NO FUTURE.     


11 názorů

K3
21. 02. 2023
Dát tip aniky

Je to stresový. Každý se do toho stavu může dostat, tomu rozumím. Jen bych to nesváděl na život. Život prostě vždycky musí mít smysl, jen ho najít bývá někdy těžké.


lawenderr
20. 02. 2023
Dát tip

jj, taky si někdy přemýšlím, kdo za mě může :)


Janina6
20. 02. 2023
Dát tip Gora, Alegna

Hodně jednostranný pohled... Cíl, smysl, směr musí člověk hledat, ne se vymlouvat, že nějací "oni" mu to nedovolí...


aniky
20. 02. 2023
Dát tip

Každý nemůže dosahovat tvých kvalit, buď proto na mě více shovívavý, jsem prostě jen jednoduchý člověk, primitiv. Někteří lidé umí v jedné větě říci více, než druzí v celé knize. Pak je třeba se ptát, OBSAH nebo FORMA? Nechci být hrubý, ale co jsi napsal viz. "možná by to chtělo úvaze trochu víc péče" tak tohle nedává smysl, prostě nehovořím řečí tvého kmene, pokud něco chce více péče je to tvé vyjadřování. Měj krásný den, nezlobím se na tebe, nechť vše je ti odpuštěno. Nebo snad řečí tvého kmene: Měj krásný den, nezlobím na tebe, nechť ti odpuštěno.


Aru
20. 02. 2023
Dát tip

to chápu, že ti nedává smysl; pro mě tři věty nejsou úplně plnohodnotnou úvahou, která by mi stála za to, abych ji ukazoval na veřejnosti, jakožto prezentaci svého myšlení


aniky
20. 02. 2023
Dát tip

já ti vůbec nerozumím, nedává mi ta věta smysl" možná by to chtělo úvaze trochu víc péče


Alegna
19. 02. 2023
Dát tip

Souhlasím s Aruem


Aru
19. 02. 2023
Dát tip

možná by to chtělo úvaze trochu víc péče


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru