Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Reklama na Kozla

17. 03. 2023
4
5
211
Autor
To.Tak

Nač se zácpou trápiti 

Strkat čípky do řiti

S pivem Velké Popovice

Nepoznáš ten problém více 


5 názorů

Rhodesie
21. 03. 2023
Dát tip

:)

A já vůl utrácím za čípky, když se to dá vyřešit tímto účinějším a jistě příjemnějším způsobem...



To.Tak
20. 03. 2023
Dát tip

Já se už dopracoval k tomu, že si vařím vlastní.. A s kozlem mám opravdu zkušenosti po kterých následovala léčba hemoroidů. Takže ten mi fakt do domu nesmí. 


Benetka
17. 03. 2023
Dát tip

O hodně pivech se říká že je to tzv SAMOSER. No... Pívo chlemtám po kýblech a napříč celým spektrem a nemůžu říct že by jedna značka vedla přede všemi. To spíš že mi některá piva nechutnají. Všeobecně většina 10°. Z 11° je vyloženě odporný Bráník a potom taky všechny co jsou prodávány řetězci jako že jsou "jejich". Jsou sice levná ale taky většinou nepitelná. 12° jsou naopak většinou pitelné všechny. Jenže taky moc rychle a rády lezou do hlavy. No a konečně je potřeba zmínit že je nezbytné důsledně sledovat datum trvanlivosti. Jakmile je to méně než 3 měsíce nastává většinou problém s nepitelností. Ono jako pívo zkažené není ale prostě je hnusné. A to mám na vlastní hubu odzkoušené. Toš tak. :)


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru