Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jedinečná

11. 06. 2002
6
0
1030
Autor
Whelp

Noblesní krajka sněhové vločky,

jedna z milionu,

jediná na světě,

nemaje podobné.

 

Stejně tak Tvůj smích křišťálu,

úsměv měsíčního nebe,

dotek slunečních paprsků,

polibek nekonečnosti vesmíru.

 

Hluboko v srdci,

tam, kde se skrývá tajemství zvané láska,

Tě mám

a už se Tě nevzdám! 


galaxy
25. 08. 2002
Dát tip
Nádherné :-)*

kifkov
12. 07. 2002
Dát tip
Vidím přítelíčku, že ani písmácká alfa omega tě nenechala chladnou a lehká múza pošeptala ti do ucha "Napiš něco o lásce Jarouši!" Nu což, proč ne pochlapil jsi se tím nelehkým námětem....brilantí metafory jiskřící neotřelostí, mohutné klenby tvého volného rýmu vyzývavě ční nade vším tím lidským šmírem dole pod tebou, aby jsi nakonec napřáhl svou paží a se smělým gestem zvolal: "Hleďte zde v mých útrobách dlí!!! Ve mě skrývá se to tajemství co skryto zrakům vašim odhaleno bude zarkům Písmáckým." Amen....Hosana na nebesích génie...v tobě jasně bude zářit hvězda Českých Budějovic navěky věků.....

Quinn
07. 07. 2002
Dát tip
No ještě aby ses vzdával :oO Za tu dohodlanost, danou tak pěkně do slov, tip

Muawijhe
23. 06. 2002
Dát tip
Nevzdej!

Sabinka
12. 06. 2002
Dát tip
hezounké

bogart
12. 06. 2002
Dát tip
jako by se ta slova navzájem tušila - prohlubují své možnosti: Stejně tak Tvůj smích křišťálu, úsměv měsíčního nebe, dotek slunečních paprsků, polibek nekonečnosti vesmíru. člověk téměř uvěří, že ho vesmír může políbit, a téměř cítí jak... ovšem je to třeba vybrousit (skrzevá křišťál a jeho bratry). Vločka (organizace pokaždé jiná, a přesto se stejnou strukturou - viz například Signh - Velká Fermatova věta (Akademia 2002)) je perfektním vstupem do obrazu. Využít jej (soucvislost vločky s láskou) a provázet jej k tomuto začátku. Ten aspekt v lásce totiž je - je to od jistého věku také rutina :-).

Bulvena
12. 06. 2002
Dát tip
Moc hezké, Tip

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru