Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

V krabici

02. 03. 2000
6
0
1712
Autor
witchbaby

V krabici Rozmazaná ve světle velkoměsta zoufale běžím tvou slepou ulicí. Slyším ve tmě, jak pláče ve mně tisíc a jedna černobílá hvězda. Jednou jsem pohladila tvou tvář - možná, že jsem jen chtěla, možná se také v krabici marně učím hrát na bicí. Jsi můj tajný snář a já něčí rozšlápnutá včela. Svítíš mi do očí, ale nic v nich nehledáš, strašně mě to ničí a strašlivě chutná. Včera jsem byla dítě, tak odpusť, že jsem smutná.
Janis
27. 01. 2001
Dát tip
*

kalinka
17. 08. 2000
Dát tip
žeru tě! Fakticky!:o)))

Saxanka
29. 05. 2000
Dát tip
Proč to vždycky někdo žekne za mne Azaline:o))))) Čarodějnej TIPek

witchbaby
06. 04. 2000
Dát tip
Břízo :-))))))

Bříza
03. 04. 2000
Dát tip
Svítím do očí a stále nacházím víc, než hledám - kolem Tebe chodí B. ezi ??? !!! - Týýý joooo ! Jakto, že kolem Tebe jenom CHODÍ ?!?!?

Mamba
13. 03. 2000
Dát tip
Rozhodně neplakej a rozhodně ne v krabici. Do krabice patří třeba dort pro přátele, nebo vzpomínky - a schovat někam na půdu nebo tajné místo...

witchbaby
13. 03. 2000
Dát tip
Mambičko, víš,já se někdy v tý krbici dost vyžívám. Je to taková moje malinká úchylka. Ale můžu doporučit,on ten smutek či pláč pak třebas dřív odejde.....:-)

Lampář
06. 03. 2000
Dát tip
Tipuju a shanim bubenici :o)

B.Ezejmenij
06. 03. 2000
Dát tip
já jsem byl včera dospělý... ještě že to nekoluje :)... jsem příjemně konsternován kolem koho to chodím... ale z toho si nic nedělej :)... zase budem dělat že se neznáme... :) ASi proto že to tak bude :)

witchbaby
06. 03. 2000
Dát tip
hej B.Ezejmenij, jsem ráda, že jsem tě konternovala.....je to oboutranné :-))

witchbaby
06. 03. 2000
Dát tip
tyjo, mně snad vynechává "s"......:-))

Bibša
03. 03. 2000
Dát tip
A vůbec
verše pro radost
Je to dobré!
A to dost!
Má to jiskru,
odhodlání,
chytlavoučké
rýmování.


Kyslik
03. 03. 2000
Dát tip
.bib zahviezdila......

AZALIN
02. 03. 2000
Dát tip
Ech.. došla mi řeč.. LÍBÍ.. :-) A ještě posílám tisíc a jednu hvězdu, aby nebylo smutno :-)
*****************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************

AZALIN
02. 03. 2000
Dát tip
Klidně si to spočítej.. :-))))))) Jo a eště TIPuju, já su totiž na hvězdy zatíženej.. :-)))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru