Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jen tak pro začátek

28. 06. 2002
5
2
2160
Autor
Semeno

No, ehm, jsem tu první den. prosím nečekat zázraky, mám z týhle premiéry přímo husí kůži!No, dost možná strašnej strach! Psala sem to jednou o tělocviku, když zrovna zabrala jedna z výmluv na úbor, po předchozím zážitku, něčeho, no prostě tak...

Svět se mění a my s ním.

někdy stačí pohled. Někdy vane nenávistí. někdy láskou. Někdy přetrvá v mysli.

 

někdy při myšlení nemyslíme.

Někdy. Pak se někdy stane.

 

Nevím co je důležité pro všechny.

Něco mi namluvili ve škole.

Něco mi namluvili doma.

Něco mi namluvili ve škole. Kamarádi.

Nenamluvili, ukázaly. Myslela jsem si, že dospělí mají spolu se zákony pravdu.

Někteří jsou šťastní, někteří něco špatně snáší. máme hodnoty a jsou důležitější a méně důležité. Každý má jiné. Lidé se brání a souhlasí.

 

Jsou iluze pravdou? Pravda je lží? Co může ze života udělat různý vklad pravd? Já žila v kráse, pořád jsem si říkala, vždyť to přece nemůže vydržet. ale snažila jsem si udržet to štěstí. Pak mě jedna část zklamala. Nikoho jiného jako mě. Snad možná jenom mě.  Jedním pohledem jsem utla ve. Těsně před šťastným koncem. Najednou není štěstí všude kolem. Najednou z jedné strany prší. Co jsem dělala špatně?Co mám dělat, aby se mi to už nemohlo stát? Nemůžu se stát nemyslícím davem. Mám svědomí a duši. Jsem přecitlivělá a znecitlivělá.

 

Probudím se někdy znovu do iluzí? A z iluzí? Bude mi ještě někdy někdo říkat Dominičko, Dominičko? Bude ještě někdy někdo lhát?Neberu to moc vážně?Proč někdy končí legrace? Nechci se už ptát řečnickýma otázkama. Chci odpověď! Pravdu. Už jsem se jednou ptala na pravdu. Byla to lež. Mám v hlavě stín a chce se mi močit.

 

voda plyne čas ustrne voda přestane umřu-li


2 názory

Semeno
27. 12. 2007
Dát tip
no mulíšku, ty mě čteš? a dokonce od začátku? :o)

Čumák
01. 07. 2006
Dát tip
:)... ? :/ ?? močení to zvedlo... fakt.

ch_34
29. 08. 2003
Dát tip
trochu starší odvar, ale i tak je dost poznat, že je to od tebe, ale už od dávné tebe...

Semeno
29. 08. 2003
Dát tip
Di do dávné! Kdybys věděl, jak mě mrzí, že už nejsem tvrdá zeď , železná tyč, zatlučená hodně hluboko, dveře co nikoho nepustěj dál. Asi je to dost nenormální tvrdě odmítat normální věci, teď už protestuju, tak jako aby se neřeklo. byly mi podraženy kolena. debil čas zase všechno zahojil, ať táhne. mě to kurňa nezajímá!

Semeno
23. 10. 2002
Dát tip
hmm, já se tý poslední nemohlo ubránit. :o)

Semeno
23. 10. 2002
Dát tip
já jich mám taky kvantum, pokusim se :o)

m11
10. 10. 2002
Dát tip
..................t........................

tloudev
26. 09. 2002
Dát tip
stydnou mi nohy. tyfusek.

Semeno
11. 09. 2002
Dát tip
a co třeba o............................... ................. .............................. mám slzy v očích, ...když slyším........o...........tvé laskavé... pa wemínečko

hermit
07. 07. 2002
Dát tip
není špatný, dám si na tebe pozor! :o)

Semeno
06. 07. 2002
Dát tip
Děkuju, ale nemusí to přece vždycky končittak úplně špatně, že ne? Vždyť i s, ve svý podstatě, malym problémem s kořenama ve světě se dá utrápit, protože pro jednoho člověka to je něco většího, s kořeny splývajícího. Děkuju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(za pochopení)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Semeno
05. 07. 2002
Dát tip
Dobrá tedy, Jamesi, pohlížíš-li tedy ty a ostatní hraběcí společnost takto na Naši věc, nenechám se přemlouvat. Pusťme se tedy do toho, ať je všechno hotovo!

turandot
05. 07. 2002
Dát tip
HAF:-))) To je teprve slovo do pranice!

Janis
05. 07. 2002
Dát tip
ehm... víš ten "nemyslící dav" má určitě taky duši a svědomí jen si prostě teď v tuhle chvíli myslíš že to není pravda :-) taky jsem chtěla zachraňovat svět ale už mi nasadili výborný prášky a pan doktor z bohnic říkal že už je to se mnou na dobrý cestě :-))) někdy prostě něco nevyjde jak má. někdy se něco zamotá jak nemá . a někdy neumíme říct jak se to vlastně mohlo tak rychle stát :-)

turandot
05. 07. 2002
Dát tip
Semeno:-)))) lalaláá.... i'm so happy 'cause today i've found my friends....hnedle jsem se dala do poslouchání Kurtííka:-) Ale fakt-jsem děsně a šíleně rááda, žes tu:-) ...sakra Domčo...s kritikama moc praxe nemám...takže stručně- Silný. Ty poslední dvě věty ale jsou. Jsou příznačně přízračný. CRRRRR:-)))) haf:-)teda Semeno-klíčíš rychlostí téměř nadzvukovou:-)

turandot
05. 07. 2002
Dát tip
jééé vždyť já jsem ale....! Samozřejmě tipááka:-)

Semeno
05. 07. 2002
Dát tip
No, zrovnajsem dočetla tvojí PRVNÍ věc a asi se z ní pomočim!! Cejtim se jak hadr!! A sem ráda ,že tu nejsem sama, ani nevíš jak moc ráda!!

turandot
05. 07. 2002
Dát tip
:-) jéé děkuju mnohokráte. Ne vážně. Člověče, vždyť od tebe (mistra vládnoucího slovu) vopravdovsky potěší. Hoď sem ..nechci to takhlenc prozrazovat:-) no víš co myslim. To teprf:-) BUDE. Normálně se o něj poperou. Hoď hoď...a nebudeš litovati, autore :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru