Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Odplata

13. 03. 2000
0
0
1042
Autor
Lalinka

Nad poznatky tohoto světa vznášíme se kosmickou rychlostí. Nelze brát si právo veta jsme závislí na milosti. Pod ochrannými křídly usneme. Hříšníci poprvé vysloví amen, až rovni si sobě státi budeme, stanem se temnou nocí či klidným ránem..
Drakkan
24. 04. 2002
Dát tip
2/5 slabší...je toho celkem málo, nezdá se mi to moc upravené a nějka jsem nepochopil o co jde...snad jako blbůstka...

Miroslawek
22. 03. 2000
Dát tip
Neviděl bych to tak jasně..

Tynic
16. 03. 2000
Dát tip
Obávám se, že člověk už ze své podstaty nemůže být roven jinému člověku...snad se pletu ( a jak rád bych se pletl ! ) Třeba je nebe a třeba je zrovna tam spravedlnost bez vyjímek a bez slůvek "ale"... Na rozdíl od Merleho se cítím být osloven...

Merle
14. 03. 2000
Dát tip
Na týhle básničce mě bohužel nic neoslovilo...

Comm
14. 03. 2000
Dát tip
:)

Pekne

Pekne

Bára Braun
13. 03. 2000
Dát tip
Lalinko...ty máš tak nádhernej nick..takovej joztomijouctej.... Moc zajímavá básnička fakt moc. peklo či nebe ? buď a nebo černá bílá...a ochranná křídla ? Sakra když umřu ...tak už pak raději nic nechci... Myslím, že každej dost vytrestá sám sebe za života.Že by přece jen byla nějaká vyšší Spravedlnost, která s námi pak vyúčtuje? A jaký by byly měřítka ? Vrahy,násilniky, zloděje, lháře či nevěrníky sesypat do jednoho pytle a do pekla s nima ? A do nebe jen čisté neviňátka. Existuje vůbec někdo takový ? To by to "nebe" zelo prázdnotou a v "pekle" by měli tlaky. Já fakt nevím, ale napsaný je to krásně a dost možná že je to "jen" o svědomí, či p o prostém "odejdi v pokoji" nevím ....

PS
13. 03. 2000
Dát tip
Báro, já někde slyšel názor, že Peklo je lidský život... Ale to jsou spousty a spousty názorů... Pssst, mlčme a buďme pokorní.

AZALIN
13. 03. 2000
Dát tip
Ufff.. Bára se rozjela.. :-) PS: Lidský život není peklo, lidský život je takovej, jakej si ho uděláme..

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru