Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Laska nebo sex?

25. 07. 2002
11
3
2326
Autor
Gabriel

Sorry za hacky a carky, ale zrovna jsem v cizine a nevim jak nastavit cestinu.

 

Laska nebo sex? 
Nejlepe dohromady 
At nemusime se rano schovavat pod perinou 
A neztracime v milencich sve kamarady

 


3 názory

Úžasné je, jak tvých pár slov vyvolalo mohutnou diskusi :D Jinak pojmenovávat vztahy a to, co jak se vyvíjejí, je někdy dost velký problém. Každý člověk si pod určitým pojmem představuje něco jiného... Co znamená rozchod? No sex? Hodně lidí to tak chápe a já asi taky... Jsem poznamenaná společností, ve které žiju.

To je zajímavá myšlenka: milenec a zároveň kamarád ;-) Někdy to tak funguje...A co slovo partner? Někdo jako tvoje druhá polovina?

Heulwen
15. 01. 2007
Dát tip
Zký, taky se mi zdá ten poslední řádek bohužel dost pravdivý. *

Láska je krásný cit.Sex,ten je krásný pokud není bez lásky.

kiksy
07. 09. 2005
Dát tip
super, čo pravda to nie hriech :o)

Z vlastních zkušeností si klidně dovolím říct, že pokud jde o delší nebo vážnější partnerský vztah, je láska úplně stejně důležitá jako sex. Bez jednoho ani druhého to prostě nejde. A tak Gabrieli, nadchnul jsi mě a dávám Ti tip :-)

Vystihl jsi to úplně přesně!Láska bez doteků by byla jako růže bez své omamné vůně.Vlastina1971

Pisces
12. 01. 2005
Dát tip
souhlas

lier
11. 12. 2004
Dát tip
Taky se to dá tak říct...ale zas na druhou stranu...ale dobre si zasukat, nekdy stojí za to...

sk8ergirl
30. 11. 2004
Dát tip
I když se mi to nechce přiznat...něco na tom bude :-)

Gabriel
22. 03. 2004
Dát tip
No o tom to právě je ,ale i o tom že sex je taky důležitý :-)

možná je tohle téma spíš pro psychology, ale možná tomu jednou přijdu na ten správný kloub. Možná kdybych vystudovala psychologii, měla bych jiný názor, ale teď je můj názor ten, že LÁSKA JE VÍC NEŽ SEX.

Aki
10. 06. 2003
Dát tip
pod peřinou je blbá schovka, tam mě vždycky najde... lepší je zamknout se s novinama na záchodě a předstírat průjem :o))

Bledulka
07. 02. 2003
Dát tip
Právě toho se bojím, že pokud začnu s někým chodit, stratím přítele, a to bych nechtěla, někdy trochu čteš moje myšlenky, škoda jen, že já ty svoje jen těžko formuluji.

Gabriel
19. 11. 2002
Dát tip
už v žádné :-) Asi by to šlo i tím druhým zpusobem myslím že to výjde na stejno

Narvah
16. 11. 2002
Dát tip
Napsal bych spis - nemusime rano, schovavat se , ale to je jedno. Mam stejny problem s hacky a carky. V ktere cizine ses?

Gabriel
14. 08. 2002
Dát tip
prc

Krpoň
12. 08. 2002
Dát tip
A co na to říká svěrač?

Gabriel
01. 08. 2002
Dát tip
Mas pravdu vecernice je to na hrane. Nekdy se to da pekne zmstit takovym nevazanym sexem Taky bych rekl zalezi na {vyzralosti} obou tech lidi Vlastne je to puvodne bylo spis o tom ze kdyz se se mnou nejaka holka jakoze {rozesla} ja na to jako moc neverim Tak uz spolu pry nemuzem spat A kdyz jsme spou spali {chodili} tak mi to zas pripadalo jakobysme byli spis protihraci nez kamaradi takze mi to prislo docela zajimave tema. Ale verim ze s tebou by to bylo urcite jine :~>

Witch
25. 07. 2002
Dát tip
obrovská pravda v tom poslednim řádku... *

večernice
25. 07. 2002
Dát tip
Vždycky když něco ztrácíme něco dostáváme. Láska nebo sex se svými kamarády... to je jako chodit jednou nohou v minovém poli...a úrazy mohou být i smrtelné :) Láska je víc než sex :)

večernice
25. 07. 2002
Dát tip
je to spíš k zamyšlení :) čtu to znovu a vidím v tom i jiný smysl :))) jen mě napadá jiné slovo... důvěra je to hezky napsané *

Gabriel
25. 07. 2002
Dát tip
Diky witch Diky vecernice duvera je dulezita , ale sex taky hlavne je to o tom ze kdys se s nekym vyspis tak pak klidne muzete byt jeste kamaradi no ne? vzdyt laska je vic nez sex

večernice
25. 07. 2002
Dát tip
Tak, láska je víc než sex, ale lidská psychika je někdy svině. Je to i o tom, že pokud si ze svých přátel udělám milence, měla bych vybírat tak, abych se jim ráno mohla podívat do očí a ne to zkoumat až když už jsem pod tou peřinou :))))...sex a láska a kamarádství .... svého času jsem byla přesvědčená, že sex a přátelství mají mnoho společného a vzájemně se nevylučují. Ale pomalu poznávám, že ne až tak docela...myslím, že netřeba zatěžovat kamarádské vztahy sexualitou, tedy jako žena se na to tak dívám, pak se musím ptát kdeže jsou ty hranice kamarádství, volného nevázaného sexu a partnerství, myslím, že hranice mohou být velmi křehké. Ale asi se na to dívám více z pozice morálky, než hezkého kamarádského vztahu, který je čas od času z čiré hluboké náklonnosti obarven erotikou :))) proti tomu nic nemám :)

Astalavista
25. 07. 2002
Dát tip
Jo, večernice to napsala dobře, ne nadarmo se říká kamarád taky rád:)))). *

JRR
25. 07. 2002
Dát tip
Jůůůj, tak tohle... nevim. Je to vcelku náročný, byla by o tom zajímavá diskuze. Je... cejtim plno pro i proti - sex, erotika+kamarádi. Fakt nevim. Asi to... jo, nadělá to člověku v kebuli paseku:-/

Shanzie
25. 07. 2002
Dát tip
proste pominovanou paseku :o) proc bych se mela schovavat po perinou? Ne, ze by to nebylo prijemne! :)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru