Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

ABECEDA

01. 12. 1998
0
0
1318
Autor
Jarka

A jako stříška nad milenci, kde tóny tiché, zvoucí k tanci, zpívají tu s rosou ranní, když paprsky se k zemi sklání a laskají se s poupaty. B jako bolest z probuzení, když nebe svoji barvu mění z tmavé černi na teple modrou, když milenci si oči promnou a hledí do rána jasného. C jako měsíc nad lesem, jsem tu a nevím, že tu jsem, to vše se skrývá v temné noci, jsem tu, nebo mám jen pocit, že jsem s tím vším tu spojená? D jako doteky tvých dlaní, když všechno se tu ke mně sklání a všechno patří jenom mně, však jen teď, na konci dne, když slunce měsíc svádí. E jako emoce, jimiž jsou pláč a smích, jako slzy na řasách tvých a mých, když ztrácíme se v bílém dni, když spřádáme své tajné sny a skrýváme se v dlaních svých... ...
Mohla jsi to trochu protáhnout, ale jinak dobrý. Třeba takto : Ž jako žvýkačka na sedadle v autobuse, kterou měl nějaký starý kuřák v puse a na kterou tiše dosedá zadnice toho, co rád mě má napořád a v jednom kuse.

snoopy
04. 03. 1999
Dát tip
škoda, že to nepokračuje dál.. (zajímalo by mě, co bys dělala u takovýho kvé :)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru