Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Taková nejsem!

07. 08. 2002
1
0
1478
Autor
Rena

Upozorňuji,že toto moje dílo je naprostá hovadina,ale prostě mě napadla.

Seděla jsem v kuchyni a tupě jsem sledovala tvůj stín,který nervózně pochodoval vedle tvojí postavy jakoby se ti snažil něco rozmluvit.Byl jsi nervózní a vyčítal jsi mi mojí neschopnost.,,Zabilas mi bratra!Mělas ho jen postrašit a ne ho zabít!Ale ty jsi to chtěla,viď?Věděl jsem,že s nim něco máš!"chytla jsem tě za ruku a přitáhla k sobě.Byl jsi tak rozpačitý a nevěděl jsi,že ta káva,co jsem ji pro tebe láskyplně připravila,je vlastně jed!Nebo jsem si to aspoň myslela.,,Nech toho,nesahej na mě!"podíval ses na mě znechuceně a pokračoval si.,,Neměj strach,lásko!Já to kafe nevypil,ale ty ano!"v tu chvíli mi došlo,že  je jistý důvod,proč mě tak pálí oči.Zatočila se mi hlava a zkácela jsem se pod stůl.,,Já ho chtěl odstranit,ale až po tobě,víš?Chtěl jsem,aby trpěl při pohledu na tvojí mrtvolu!No,nevadí.Takhle to bude rychlejší!Stejně si mrcha jako všechny,ne?"zvednul si mě ze země a svým slizkým jazykem si olízl mou tvář.Udělalo se mi špatně a celého jsem tě pozvracela.,,Ale no tak,přece to nebyla tak silná dávka,ne?"upřímně,bylo mi úplně jedno,jak velkou dávku jsem ti dala.Důležitější bylo,že jsem jí požila já.Odtáhnul jsi mě do kůlny a já si řekla,že nebudu jediná mrtvola,která tu dnes bude ležet.Otočil ses a já popadla krumpáč a ze zbytku posledních sil jsem ti ho vrazila do hlavy.Praskot lebky byl poslední věc,co jsem zaslechla.Myslel sis,že jsem potvora,lásko,ale to já nejsem!!!  
Elyn
09. 01. 2005
Dát tip
nemůžu si pomoct, ale Kandelábr se zatím vždycky trefil...

sicco
08. 08. 2003
Dát tip
po roce moc fajn

j_i_r_i_k
04. 03. 2003
Dát tip
Jóóó to jóóó :)... Zajímavá momentka - ale mělo to být v nářečí, ona se měla jmenovat Maryša a on Vávra, takové moderní pojetí :)...

j_i_r_i_k
04. 03. 2003
Dát tip
Jo a ještě k tomu "taková nejsem" - jaká? To jako mrtvá? :)

Helga
16. 02. 2003
Dát tip
Špatný to není, jen nechápu, proč jsou všude vykřičníky - vypadá to pak moc afektovaně. A Tvé upozorňování na to, že je to hovadina, mi přijde taky nesmyslné.

a slepenost je taky nehouby divimse,ženepíšešrovnoutakhle,kdyžtaknemášrádamezery :-/

Kandelabr
11. 01. 2003
Dát tip
trochu samoúčelné...kde je nějaký fór?

Shellinka
23. 08. 2002
Dát tip
Divný... :o(

Deltex
22. 08. 2002
Dát tip
No... je to sice zajímavé, ale poněkud přehnané...

StvN
15. 08. 2002
Dát tip
Ten krumpáč tam nebejt, tak je to dobrý.

Carodej
09. 08. 2002
Dát tip
Huh?

m11
07. 08. 2002
Dát tip
jojo, vztahy :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru