Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Pochopení

12. 08. 2002
10
0
1404

Jak šťastné byly dětské dny
kdy žil jsem jenom s anděly
než pochopil jsem, že mi jest
jen s jedním cestu odtud snést...

Pepo
11. 09. 2002
Dát tip
;o)

LaMouette
10. 09. 2002
Dát tip
mysháku... chudák ten muj.. porád ufofrovanej.. no snad už bych mu taky mohla dát chvilku odfrknout.. chjo.. ale se obávám, že já jsem já.. ale vím přesně jak to myslíš...*

Pepo
10. 09. 2002
Dát tip
Jeden anjel je viac. ;o)

lucy,tak mu dej pohov, ať mu neslezou ty kudrnatý plonďatý vlasy :-)) pepo, záleží na tom jaká je jeho vnitřní síla :-))

Damik
28. 08. 2002
Dát tip
:-)) ...*t*....

reya
28. 08. 2002
Dát tip
to ti zavidim, moj sukromny anjel, sa niekde stratil*

reyo, neboj, už se vrací

reya
28. 08. 2002
Dát tip
si napojeny na nebesku postu? tak ti ho naxvilu darujem, nex ti teraz pomoze, aj tak by bolo riskantne sa prenho vracat, sa hnevam. tak drzim palceky a nex sa snazi.

reya
28. 08. 2002
Dát tip
xcela som este...aj na SK vam drzime palce a boli aj slzicky, ked sme videli tu spust.

jsi hodná. nás se to týkalo jen po stránce pracovní (obchod pod vodou, samozřejmě proti povodni nepojištěný) a my jsme zvyklí bojovat. ale naši kamarádi stejně jako stovky dalších přišli kromě života a pár věcí o vše. tam musíme podpořit psychicky. ano jsem napojený na vesmírný expres.a díky, nemusíš mě svého posílat. ten můj je brunetka nakrátko střižená a jde z ní úžasná síla :-)))

Hauský
17. 08. 2002
Dát tip
mari díky,že píšeš, a že já to čtu... má to v sobě tolik a přitom je to tak prosté vůbec si nepamatuju, že bych v dětství měla tolik andělů ale teď mám anděla a sem ráda,že sem ho našla:-) já vim,že teď to bude asi bláznivé,ale někdy si ho představuji jak sedí u mě v pokoji na stolea podpírá si bradu , jeho dlouhá nádherná křídla padají až na zem a tiše se na mě dívá a já pláču a on se jen dívá a je krásnej a já sem ráda,že ho mám a v tom jeho pohledu je tolik jako v celé noční obloze... no nic asi sem fakt blázen... ale moc se mi to líbííííí***

hauský, zlatíčko díky za všechno i za starost. máme (resp měli jsme) obchod na Klárově u vody. Od pondělí v noci jsme byli v pohotovosti. Je to síla, slova nestačí. Ale pro nás je to brnkačka ve srovnání s tím, když lidi přišli kromě života a pár hadrů o všechno. Drž palce dál, máme toho dost, ale vyhrajeme. Až bude chvíle ozvu se :-)) Pa m.

Hauský
17. 08. 2002
Dát tip
mari to je šílený!!!!! moc Vám držím pěstičky... Od pondělí na nohou .... nejradši bych ti uvařila pořádný kafe, to je prostě nemožný moc na vás všechny myslim dál a dík ,že jsi se ozval zase jsme všichni tak malý,ale nikdo to nevzdává a všichni si pomáhají tak držim moc moc moc

Mea
14. 08. 2002
Dát tip
Hezký :o)

Armand
13. 08. 2002
Dát tip
Jak šťastné byly dětské dny kdy žil jsem jenom s anděly .-)

Wiki
13. 08. 2002
Dát tip
......*.......

Nuitík
13. 08. 2002
Dát tip
héééééééj...a nač jich víc? :o) moc hezké*

Jeanne
13. 08. 2002
Dát tip
chtěla bych žít jen s anděly..bohužel, mohu jen v Tvých básničkách T

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru