Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Protipovodňová

Výběr: Print
15. 08. 2002
7
0
5300
Autor
Danny

Bože,

vím, že je

na světě

plno nepravostí

 

Proto ale

nemusíš

pořád plakat...


nevím, ale to mi přijde takový jako "až budou andělům padat křídla"....nevím...

Print
03. 09. 2002
Dát tip
!!!!!****

Carodej
19. 08. 2002
Dát tip
.............................................................*

Mámalibor
17. 08. 2002
Dát tip
Bůh je láska a všechno s ní související a von se naštval a udělal lidem psychlogickou přednášku . Co by asi tak padalo, kdyby se Bůh radoval?

"déšť je očista boží" ;-)

Albireo
16. 08. 2002
Dát tip
Anniko, pokud je vůbec nějaké globální oteplování (odborníci se o to hádají, podle mnohých nás naopak čeká další doba ledová), tak my jsme k němu přispěli jen nepatrně. Skleníkový efekt způsobuje nejvíc CO2; jeho obsah vzniká z 98 % sopečnou činností a "náš" příspěvek je jen část ze zbývajících 2 %. Tzv. globální oteplování je hlavně strašák pro zviditelnění hrstky lidí, co si říkají "ekologové", nemají přitom ponětí o tom, co je to ekologie, ale o to hlasitěji se domáhají svých domnělých práv. A podle mého upřímného názoru nejvíc životnímu prostředí škodí právě oni.

Albireo
16. 08. 2002
Dát tip
Konstans, to jako že prší, protože si Pán myje nohy?

S humorem jsem nikdy neměl potíže a mám ho dost i teď i když se mě i mých kámošů ta spousta vody přímo dotýká. Nějakej chytrej taky prohlásil - to je úhel pohledu. Jistě souhlasím, je to úhel pohledu. Jsme v tom od pondělí a rozhodně nehořekujeme jako spousta těch mimo. A určitě máme jinej pohled, než ten kterej o tom povídá a viděl to v televizi. Realita je holt jinej úhel pohledu. Ale je fakt, že síla člověka je obrovská a věřte nebo ne, mnohem líp to snášejí staří lidé. Obrovské % hysteriků je z řad mladých. To je taky sousto k zamyšlení. Mějte se m.

Severkanova
16. 08. 2002
Dát tip
To buh asi chtel svym placem omyt ten sajrajt, kterym cesky clovicek hyzdi svou a mou prekrasnou, milovanou zemi. Zboznuji ceskou "countryside" (angl. vyrazu pouzito umyslne pro svou vystiznost) - ale brzy uz ji nebude videt pod nanosy toho, co muj narod zanechava v prikopech a v lesich... To jsem nikde jinde v tzv. "civilizovanem" svete nevidela. Vsem postizenym drzim palce - fyzicke napravy ne vzdy zaceli psychologicke rany.

Jeanne
16. 08. 2002
Dát tip
***

Albi: bůhví ! :-)

Annika
15. 08. 2002
Dát tip
ludia si za to mozu sami, desiatky rokov nicenia pridody a zacina sa to vypomstovat :-(((

Armand
15. 08. 2002
Dát tip
.-)

Albireo
15. 08. 2002
Dát tip
Hezký postřeh, Danny. Annika: Nesvádějme zase na "ničení přírody" všechno. Povodně bývaly i v době, kdy měl člověk na přírodu minimální vliv. Teď jsou tak ničivé hlavně proto, že je větší koncentrace obyvatelstva. Tuším, že ve 14. století patřila Praha k největším městům světa - měla neuvěřitelný počet obyvatel .- asi 10 tisíc! A nebýt "ničení přírody" přehradami, bylo by to horší.

Tracy
15. 08. 2002
Dát tip
To, co se teď děje, dá asi zapomenout na Olešnici a Crhov. Vzpomínáte si, je to asi měsíc. když jsem tam stál a voda brala polovinu asfaltky, na "nějakého" Boha jsem si ani nevzpomněl. Spíš jsem z té vody měl pocit, že je to přirozená věc a člověk je nepřirozenou překážkou v její cestě. Je to myšlenka, ne názor, všem lidem ze zatopených oblastí teď přeju hodně štěstí a myslím si, že pokud by Bůh měl pozastavit nad každou nepravostí, byli bychom tady teď všichni utopení jak koťata.

Annika
15. 08. 2002
Dát tip
Albireo - myslela som sklenikovy efekt a tym aj celkove oteplovanie Zeme..... nie stavanie priehrad

Narvah
15. 08. 2002
Dát tip
To je starý... Když sněží, tak to andělům rozřezali peřiny, viď?

Nuitík
15. 08. 2002
Dát tip
.........

Aki
15. 08. 2002
Dát tip
to nebrečí Bůh... to řvou andělé strážný, kvůli tomu, co za nás musej oddřít a maj z toho prdlajs... :o)

Gastarbajtr
15. 08. 2002
Dát tip
bůh neexistuje...jak říkali na Nově..je to shoda náhod...

StvN
15. 08. 2002
Dát tip
Annika - Země se otepluje odedávna, ještě než tu byly továrny a eletrárny. Je to přirozenej vývoj a my bychom udělali nejlíp, kdybychom se s tim nesnažili bojovat, ale šetřili síly, až je budeme opravdu potřebovat. Před timhle je lepší utýct.

Android
15. 08. 2002
Dát tip
Danny, nevím, v co ty věříš, ale já, který se považuji za realistu, považuji toto dílko za docela drsné.

LaMouette
15. 08. 2002
Dát tip
hehe jako asi sem necita.. ale mě to děsně pobavilo... a vůbec nepřimělo k hlubším zamyšlením.. tak sorry.. jen se culím.. no my ploncki..:-)))*

galaxy
15. 08. 2002
Dát tip
Ale,ale lidičky. Češi vždycky oplývali černým humorem, který je držel nad vodou. Mě to taky pobavilo :o)**

Astalavista
15. 08. 2002
Dát tip
Gast: :)))) To je dobrý, ale ještě lepší by bylo: "Bůh neexistuje, říkali to na Nově." :))))))))

plakal tolik, že je to síla. jsme na klárově. už druhá noc s minimálním spánkem. danny, to nebyl pláč, to byly slzy poučení za málo lidské pokory a lidskou zlobu :-(((

Astalavista
14. 08. 2002
Dát tip
Jo, souhlasím se Standou..:)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru