Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Volby

16. 08. 2002
0
0
1904
Autor
Correggio

Možná Vám připadá, že se to teď nehodí, ale zákon nečeká ...

 

Pokud je tu někdo, kdo by chtěl zjistit, jak funguje (komunální) politika v praxi - tj. chcete kandidovat ve volbách, dejte vědět. Uznávám, že v politice je hodně kariéristů a špíny, ale slušňáci se tam taky najdou. A i když ne vždycky všechno, semtam se i něco dobrého podaří. Účast ve volbách, i když byste se do zastupitelstva nedostali, znamená i snažší přístup do komisí při radnici (např. kulturní, školská apod.), což je i o penězích na kulturní akce, třeba setkání básníků... Jinak nové zkušenosti, noví známí, noví přátelé, možnost pomáhat - a někdy otrava.

 

Můžu i přiměřeně poradit na dálku.

 

Nabídka platí do 16 hodin 27. srpna, pak zase až za čtyři roky.

 

e-mail roen@post.cz, tel. a fax 05 47381482 nebo 05 47250404


Correggio
24. 08. 2002
Dát tip
Termín odevzdání kandidátek se zřejmě prodlužuje o týden (zbývá senát a V.H.)

nin
22. 08. 2002
Dát tip
Chyběj ti tam MORČATA. Prosimtě, já nenávidim, MORČATA, mohl bys je napsat někam dopředu? (Morčata všech barev a velikostí, pohlaví, věku, původu atd.)

gd
22. 08. 2002
Dát tip
OK. Součástí programu strany "Proti všem!" bude boj proti morčatům všech barev, velikostí, pohlaví, věku, původu a víry, proti rodičům, cikánům, rasistům, ekologům, globálním společnostem, proti nemytým výrostkům, šišatým hlavám, automobilistům, svatbám, prostituci, chodcům, odpíračům vojenské služby, proti militaristům, homosexuálům, katolíkům, Klausovi, Santa Klausovi, Santa Isabel de las Playas a latinské Americe vůbec, prudérnosti, žonglérům, zahrádkářům, nevhodné hudbě, impotenci, sexismu, jogurtům, švihadlům a dalším tělocvičným náčiním, nádražím, vděčnosti, židům i Židům, pitomcům, chytrákům, Karlům nevyjímaje ani populární zpěváky, básníkům, mystikům, kulakům, sexy holčičkám, pederastům, pedologům, pedagogům a ostatním pracovníkům v soukromé sféře, cirkusům, drogám, Velkým bílým králíkům, hokejistům, CEO, ugrofinům, rétorománům a dalším podivným jazykovým skupinám, špuntům do uší, žvýkačkám, nesympatickým prodavačkám, letuškám, americkým městům a dalším věcem, které budou průběžně doplňovány..

nin
22. 08. 2002
Dát tip
díky moc, fakt mi chyběly na seznamu. btw - co asi mají morčata za víru? :-)))

gd
22. 08. 2002
Dát tip
Morčata věří, že když udělají dostatečný počet bobků a naskládají je na sebe, podaří se jim uniknout z akvária, ve které živoří. Bohužel jejich majitelé bobky pravidelně odstraňují a ničí tak výsledky jejich vylučovacího úsilí. Přesto morčana trpělivě pokračují ve své bohulibé aktivitě a každým okamžikem očekávají příchod Velkého Bobku, který je konečně vysvobodí.

nin
22. 08. 2002
Dát tip
:-))) To bude ale asi jinak, protože morčatům se v teráriu (s akváriem to bude asi horší :)) líbí, jim se totiž líbí téměř kdekoli, kde se octnou, jelikož kam je člověk položí, tam zůstanou a ani se nehnou, akorát dělaj ty bobky. A z mého každodenního pozorování za výlohou žižkovského zverimexu vyplývá, že pokud jsou v jednom teráriu s bandou zakrslých králíků, v zimních měsících je morče týrá a nutí, aby kolem něj vytvořili kruh z vlastních tělíček a dýchali na něj!!!! To mi připadá zvlášť kruté a prohlubuje to moji nenávist k morčatům (navíc miluju králíky).

gd
22. 08. 2002
Dát tip
my jsme měli morče v akvárku... malý, těsný, smradlavý... taky bych chtěl ven. ten flegmatismus to jen zástěrka... a to zahřívání jinejma živočichama je samozřejmě úspora energie, kterou lze vynaložit pro tvorbu bobkového schodiště až do míst, kde bobky nesmrdí a když, tak jen trochu...

nin
22. 08. 2002
Dát tip
měli jste v akvárku vodu? my jsme měli v akvárku křečka, bez vody, dali jsme mu tam prolejzací krabičku od žárovky, aby se s ní pobavil, jak doporučovali v křeččí příručce. druhej den jsme ho v ní našli mrtvýho.

Krel
22. 08. 2002
Dát tip
no snad ani ne:-)

Correggio
21. 08. 2002
Dát tip
gd, pokud říkáš o sobě, že seš blbej, znamená to, že seš normální, tohle blbec o sobě obvykle neřekne ;)

nin
21. 08. 2002
Dát tip
hehe, to tě correggio utřel (utřelo, utřela), hehe, zatnuli ti tipec, máš po politice :))) Rodiče proti rodičům bude nejdřív sdružení a pak se z něj pro obrovskou popularitu stane strana a ty můžeš bejt v jejim čele, když už teda budeš rodič (tvoje přítelkyně vypadala TAKY vdavekchtivě, checht).

gd
21. 08. 2002
Dát tip
Chacha. To je pravda! Založím si vlastní stranu - bude se jmenovat "Proti všem!" a bude ještě nesnášenlivější než Sládkovci. V programu bude mít boj proti rodičům, cikánům, rasistům, ekologům, globálním společnostem, nemytým výrostkům, šišatým hlavám, automobilistům, svatbám, prostituci, chodcům, odpíračům vojenské služby, militaristům, homosexuálům, katolíkům, Klausovi, Santa Klausovi, Santa Isabel de las Playas a latinské Americe vůbec, prudérnosti, žonglérům, zahrádkářům, nevhodné hudbě, impotenci, sexismu, jogurtům, švihadlům a dalším tělocvičným náčiním, nádražím, vděčnosti, židům i Židům, pitomcům, chytrákům, Karlům nevyjímaje ani populární zpěváky, básníkům, mystikům, kulakům, sexy holčičkám, pederastům, pedologům, pedagogům a ostatním pracovníkům v soukromé sféře, cirkusům, drogám a Velkým bílým králíkům. Pokud jste se někdo nenašek, ozvěte se laskavě a program bude doplněn o vaše jméno. (Poznámka pro vtipňušku - vypadat vdavekchtivě může, to je tak všechno.)

Bacil
19. 08. 2002
Dát tip
Tuším, kterého koně myslíš... Ne, že by mi byl tak úplně nesympatický, ostatně například rád chodím k Joštovi a jeho majitele považuju za kamaráda... jenže... ten kůň je momentálně - jak bych to řekl... já Ti to radši někdy řeknu osobně :-)))))))

gd
19. 08. 2002
Dát tip
Já chci do politiky, ale jsem úplně blbej. Nevadí to?

Bacil
19. 08. 2002
Dát tip
Napoak! To je skoro předpoklad :o)))))))))

gd
19. 08. 2002
Dát tip
Tak já se hlásím. Která strana mě chcete?

Correggio
18. 08. 2002
Dát tip
Bacílku, můžu Ti nabídnout jiného koně :) Víš dobře, jakého ...

Wopi
17. 08. 2002
Dát tip
Už jsem zastupitelstvo zažil :) - je to síla.

Bacil
17. 08. 2002
Dát tip
Myslím, že si po čtyřech letech v ZMČ dám pauzu... tedy, rád bych pokračoval, ale můj dosavadní kůň mě momentálně nechce a přepřahat potřetí se zase nechce mně...

Prokletí
16. 08. 2002
Dát tip
Co zamokla NEI, nechce se mi do politiky ;o)))) Chechechééé ;o) m.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru