Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

SMRT

09. 04. 1999
1
0
1850
Autor
snoopy

poučná a odtrašující díla proti požívání alkoholu (chlastání)

Alkohol je jed. Si myslím. Na každém díle, propagujícím či jinak oslavujícím alkohol by mělo být varování, jako na cigaretách. Asi tenhle návrh pošlu na Ministerstvo Zdravotnictví. Ale než to paní Emmerová všem provozovatelům Písmáka nakáže, bude varovat náš nový, hodně přínosný a užitečný klub. Proto do něj vstupujte a pomožte mi. Sám na to nestačím, všechno číst a klubovat. Ale když mi pomůžete, třeba o trošíčku zlepšíme svět; nebude se po ulicích potácet tolik lidí, na chodnících nebude tolik střepů a nebude tolik bouraček aut.
Dizzie
26. 01. 2005
Dát tip
No tohle! Pokud dobre pocitam, je to skoro sest let, co se narodil tento text, a za celou dobu nebyl nikdo schopen ocenit snahu o osvetu a zachranu spousty ztracenych dusi... ...ocenuji, Snoopy, i kdyz bych to radsi cetla od nekoho, o kom sama vim, ze prosel troskou krize /treba od sebe :oP/ J.D. Gerda Hulova

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru