Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

+ mačky 002

28. 08. 2002
3
3
2468

Nemám ráda stádo. Snažím se ( z něho ) vystupovat. Třeba se mi to jednou podaří. Možná, že vystoupím až do nebes. To bude záležet na stádu. Melina - externí členka FNB.

 

 

V jakém stadiu jste Vy?


3 názory

a nepovídej! co ty máš se stádem? pche! eště mi řekni že taky jezdíš dvakrát denně metrem.

FABIÁN
23. 09. 2002
Dát tip
JO, TAKY BYCH CHTĚL DÁT NĚGDY MÁMĚ DO DRŽKY, ALE TUHLE ZMENILA HESLO NA KOMPU A JÁ BYL TEJDEN TOTÁLNĚ V PR....

jsem to zas ja z fronty, ctu si to znovu a opet se sebou souhlasim

jsem to ja z fronty, souhlasim s Anoninim11

reb: O masovosti se hovořilo i před tím, než FNB usoudilo, že dosud nikdo nepochopil jádro pudla. Tož by mně tedy zajímalo kam že je to FNB umístilo, to jádro.. poněvadž jak JosefTupý pravil, existuje zde jakýsi průměr, a průměr jak známo je zpravidla tvořen množinou průměrných mozků (kam se směle řadí JosefTupý), množinou geniálních mozků (kdo se též směle občas někdo řadí) a množinou mozečků mírně omezených (kam se taktéž směle řadím já ) a já tedy prosím o nápovědu, abych to pochopil..

oprava: "..geniálních mozků (KAM.."

JohnieBass
31. 08. 2002
Dát tip
Nee neblbne jen straší Bl bl Bléééééééé! :o) JB :o)

Prokletí
31. 08. 2002
Dát tip
Proč? Tohle sem prostě nepatří, nic proti srandě, ale je to hloupý. Nechci se hádat, nechci argumen ty pro a proti, probůh, vždyť je to ubohý. Touhle věcí způsobíš jen zlou krev, prosím, přesuň do jiné ktg, aby nebyla tak na očích. Díky moc, s úsměvem ;o))))) m.

ad Prokletí to jako proč? ještě tady nikdo nepochopil jádro pudla, zřejmě. co třeba ty, JosefTupý, na co si myslíš, že je to narážka?

frontanabanan: Jelikož jsem mírně omezený, mohu požádat o nápovědu ? Jaké je to jádro pudla ? Děkuji

JosefTupý
30. 08. 2002
Dát tip
na masovost a v jistém symslu i zdejší tupost:) ale, aby pravdu řekl, lepší se mi zdají být pokusy Lyrykovy, který se snaží probudit velkého ducha apelem jaksi intelektuálním... nechte Písmáka žít, průměr, kam se klidně směle zařadím, abych snad nebyl napaden:), je zde zákon, je to daň, kterou splácí v očích intelektuálů a literátů, kteří berou P. jako jakousi výstřednost (domnívám se). avšak Písmák má i své kouzlo; je dobrou alternativou (šedou zónou) v publikační činnosti, potkal jsem tu už nejednoho hodnotného člověka... takže v získávání kontkatů a možnosti svobodného publikování je pro mě Písmák víc než dobrý... tvorba především! jinak zdravím velké náčelníky z revivalu kultovních FNB!:)))

pokud jde o stádia, počítám se v současné době do stáda mlčící většiny, s občasnými výštěky směrem ke stádu hudrající menšiny. Ale jak tak čtu noviny, asi se dobrovolně, leč neprávem zapojím do stáda státních zaměstnanců, jakož i do stádečka horních deseti tisíc, abych je podpořil proti zneužití jejich peněz pod rouškou obnovy po povodni (brzy se jistě bude nazývat podvodná obnova?) .když už zneužívat cizí peníze, tak všech!!! a viditelně!!!

Prokletí
29. 08. 2002
Dát tip
Hej člověče, řeknu Ti to slušně: Už běž s takovýmahle auditkam, prosím DO PRDELE!!! ;o))))) S úsměvem a mávnutím ;o))))) Mějme se rádi... m.

JohnieBass
29. 08. 2002
Dát tip
Bůh je v pekle, protože jediný Bůh je Satan! Bllllllllblllll!

FABIÁN
28. 08. 2002
Dát tip
CO JE TO STADIU?

Aki
28. 08. 2002
Dát tip
já na stádo kašlu, ale proč to cpeš do auditka?

Cronus
28. 08. 2002
Dát tip
stadium je řecká jednotka délky, kolem 200 metrů :)) konaly se na něm olympijské hry, třeba běh .)

posuzuju posuzuju.... je to vesměs žalostné... ale perličky se občas i mezi sviněmi najdou :-) Aki, ty seš zvláštní případ Bohem posvěcené svině.... je fakt úplně fšude :-) ale skoro všude jen paradoxně sviní ...

Aki
28. 08. 2002
Dát tip
fronta: svině možná, ale určitě ne Bohem posvěcená :o) já mám rezervačku tam dole... 5. kotel, 6. řada vpravo... v kterým stadiu skončíš ty je mi naprosto volný :o)

Aki
28. 08. 2002
Dát tip
becky: jo, ten film jsem viděl a řezal jsem se smíchy :o)) a abych to konečně vysvětlil, tak je to asi takhle... když už se to teda profláklo, tak ano, máš pravdu, jsem Bůh... byl jsem tady u vás inkognito, ale když už je to venku... jakožto Bůh nepotřebuju peníze... teda vlastně potřebuju, ale vždycky, když docházej, tak si zařídím nějakou tu 1. ve sportce nebo tak něco... a to s tím peklem... víš jaká je tam nahoře nuda? žádnej rock ani gambáč, jen samý chóry andělský, všichni tak děsně slušný, ani odplivnout si tam nesmíš... bouchnu si do stolu a jsem v průseru, páč mám na krku zemětřesení... tam dole je to jinej vodvaz... ale zase potřebuješ rezervačku... což ale pro mě, co by Boha, není vůbec žádnej problém... :o))

m11
28. 08. 2002
Dát tip
t

JosefTupý
28. 08. 2002
Dát tip
ach, Bože...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru