Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Blues motorkáře

21. 03. 2000
2
0
1625
Autor
DH

Jaký je ten Boží Ráj ? je to svět bez lidí který bídou umíraj ? Je to svět, kde má každý všeho dost a nikdy nemusí daleko jít pro radost nebo je snad plnej holek krásnejch, jak jachty bílý v modrým moři svět silnejch motorek který tím chromem leštěným jen září ? Jo, nevím, jaký je to nahoře co když tam bude nuda a nic co mi tady dělá dobře ? Co když tam nesplaším žádný cigáro ani flašku - vezmou mi mý dlouhý háro ? Všude to bude smrdět jak v drogerii bez vůně ohně a vyjetýho oleje dostávám z toho docela hysterii co když se mi On už teď škodolibě směje ? Jsem z toho nějak hotovej nikdo mi nic neřekne chci zhebnout jakej jsem - - jen takovej nemusím mít plný prachů zásuvky nafurt chci usnout vedle svý čoprovky a s dechem posledním svý kotě políbit ať má se dobře v tom všivým světě vilu nemoh jsem jí a nechtěl nikdy slíbit my jeli spolu jen ve velký botě co šlape svět - jsem rád, že mohla se jí líbit Jó, bože mě nech klidně peklu jí dej ale Ráj i mý mašině ať si jen užívaj - - brázděj cesty na božský rovině.
clovrdik
23. 03. 2000
Dát tip
tak tohle je dobrý, fakt. ať do ráje nebo do pekla a nebo ( pro nás ateisty ) do hlíny, hlavně s pocitem maximálně prožitýho :-)

Lampář
23. 03. 2000
Dát tip
On the highway to hell :o) ??? Jo, nepopiram ... je to hodne dobrej styl i zivot i muzika. S harfou na oblacku to neni nic moc... ale ... :o)

Stepca
23. 03. 2000
Dát tip
Dosti dobrý. Sdílím všeobecný nadšení....

Jákob
22. 03. 2000
Dát tip
Tak za tohle máš TIPáka a neboj tam o patro níž bude větší zábava :o)

Merle
22. 03. 2000
Dát tip
Jo, tak tohle se líbí i mě...

Bříza
22. 03. 2000
Dát tip
- ehm - ten zápach drogérie v této souvislosti rozněžnil i mne - tož se přidám k Jákobovi ...

Dany
22. 03. 2000
Dát tip
Ježiš to je boží ... pod to se podepíšu ... kupuju motorku a nějaké to kotě se splaší ... přemluvil jsi mne

DH
22. 03. 2000
Dát tip
Toš teda dík, ´sem dojatej a doufám, že se vám budou líbit i ty z jinýho sudu.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru