Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

DI\\\"LZTG

17. 09. 2002
2
0
3219

adolf lukáš larSSen

malé embargo stačí

aby pomřely miliony lidí

23 miliard korun

stojí nový mig

dneska jsem krumpáčem prokopl

barokní hlavu

vím, že smrt je spravedlivá

jen škoda, že to nebyl američan


Petr_Pan
05. 11. 2005
Dát tip
dneska jsem mluvil se dvěma americkými důchodci a nepřišli mi závadní .. :-)

fnb: Ale kterej? :o) nyx: Si taky kopnu...

ano, mas pravdu nyxíku, mig stojí skutčně asi 4 miliardy, to na věci nic nemění, ty kurvo!!!!!

JO! LUKÁŠI, KDYŽ JSEM JI S HONZOU ČETL POPRVÉ, ÚPLNĚ MĚ MRAZILA TA DOKONALÁ POINTA - ZA TOHLE BYCH TI DAL NOBELOVKU... (KDYBYCH MOHL...)

Wopi
27. 09. 2002
Dát tip
no, nobelovky za stupidnosti se zatim naštěstí nedávaj... :-/

MOL3
27. 09. 2002
Dát tip
2 Wopi: A ani za blbý připomínky :-P

Wopi
27. 09. 2002
Dát tip
:-P

nerozkopáváme barokní sochy a už mě serou ty lži a váma podsouvaný interpretace. byla to brigáda na archeologických vykopávkách. a básnická nadsázka vám nic neřiká?? vy píšete jen o tom co ste udělali???

Wopi
25. 09. 2002
Dát tip
tak v tomhle by archeologickou brigádu hledal jen schopnej jasnovidec když tě to tu sere, klidně se zdekuj, nikdo tě tu nedrží

Climaster
24. 09. 2002
Dát tip
rebe...někdo dává smysl patetismu jen tam kam se mu hodí...a pak je to těžký...

Gastarbajtr
22. 09. 2002
Dát tip
hmmm, bubeník z punkové kapely HNF si taky řikal Nazi.... ale dál už se tu nebudu projevovat, protože už je mi na blití z toho, že když se někde řekne Adolf, SS nebo krumpáč a američan, hned se vytahují paragrafy o propagaci fašismu a utlačování já nevím kohokoliv... poznámka: nejsem rasista, fašista, neonacista ani jiný xindl, poslouchám punk a mám číro...

to reb: lukáš nemá teď přístup na internet, řeknu mu ať se vyjádří. napíšu co si o tom myslim já: 1) podněcování to neni, nikoho tímto dílem k ničemu nenabádá ani nepropaguje rasovou či národnostní nenávist. 2)je absurdní nazývat fašisty lidi, kteří chodí na demostace proti rasismu a fašismu a účastní se protirasistických kampaní. za vás se dobrovolně vystavujeme nebezpečí napadení náckama, mě se to stalo. jednou mě identinfikovali podle zpráv z televize (demostace proti fašismu). jednou sem od nich dostal celkem solidně přes držku. když mě v zemi, kde skrytej rasismus je tak silnej, kde "cikáni kradou" a "ukrajinci berou českejm lidem práci" nazýváte "fašistou", skutečně mě to uráží. ale na vaše názory se taky můžu klidně vysrat.

Wopi
22. 09. 2002
Dát tip
my na tvoje taky

to wopi: to máš zcela jistě pravdu, tak proč to neuděláš???

reb, tady já, honza. lukáš nemá doma internet, když tam něco vkládá tak od někoho z nás. proto ti nemůže hned reagovat na kritiky. dnes odjíždim do olomouce, začíná semestr, ale tomu setkání se nikterak nebránim, kdyby se podařilo udělat čtvrtek až neděle.

ještě přímo k té básni: autor píše že prokopl krumpáčem barokní hlavu, tj. lebku mrtvého barokního člověka... "jen škoda že to nebyl američan" - lebka mrtvého američana žádné výzvy, žádná propagace čehokoli tohle by u žádnýho soudu nikdy neprošlo!!!!

a k tomu SS, co třeba chudách ministr GroSS??? k tomu to ovšem sedí podstatně líp...

Wopi
22. 09. 2002
Dát tip
prokopávat krumpáčem barokní sochy je taky úžasný.... inu - ti, kdo nedokážou něco hodnotnýho vytvořit se často náhražkovitě uchylujou k ničení... i tim se, fronto, charakterizujete dostatečně už jsem viděl pár rozkopanejch hřbitovů od slabochů, který si troufnou na kámen... no jo, každej holt jsme nějakej reb.: na hrubej pytel hrubá záplata - to neznáš?? když někdo pořád hází exkrementama, považuju za svý svatý právo mu je pinkat zpátky :)

Nyx
21. 09. 2002
Dát tip
Anonym 24:Hoši tak mi to připadá,že vy toho Sadáma máte asi rádi, to by vypovídalo za vše. Asi byste se měli vrátit do r. 1984, ale v ČSSR a nosit pionýrský šátky, mávat mávátky, plnit plán, abyste z toho taky něco měli na tu chalupu, že jo a vůbec si užívat toho zdegenerovanýho systému, aspoň byste mohli jít dneska svědčit k lepšímu Jakešovi & his melody friends.

nyx: nepředhazuj nám něco co nikdo nikde neřekl!!! docházej ti argumenty???? proč nám předhazuješ obhajobu sadáma a jakešů?????? proč píšeš lži???? jestli to bylo pro anonym24, nevim proč píšeš hoši!!!! jestli to bylo pro nás, pak z čeho tak usuzuješ??? že si dovolíme kritizovat i toho kdo kritizuje sadáma???? to je hodně slabej argument.

Gastarbajtr
21. 09. 2002
Dát tip
SS je třeba také fotbalový klub - viz SS Lazio a říká o nich někdo, že propagujou fašismus? a co má bejt? napsali američan s velkým A???????? nenapsali, pro mě to tedy může znamenat jakýhokoliv kreténa, ale ne občana USA......

Climaster
20. 09. 2002
Dát tip
Wopi..:o)))...vážně? to pak už generace lidí..celé lidstvo je banda duševních ubožáků, ničí všichni...tím co terciálně dělají...a jen málo človíčků si to uvědomuje...ztrácíš globální nadhled! !!!!

Gastarbajtr
20. 09. 2002
Dát tip
Clim: :-))

m11
20. 09. 2002
Dát tip
no jasně...atentátníci na heidrycha taky meli vyjednavat....pane heidrych, co takhle dat si kafe a domluvit se na odsunu nemeckejch vojsk................. hlavne nic nenicit a nerozbijet! okupovany a zabijeny palestinci, cecenci, mexicti indiani, tibetani, prosim nic nerozbijejte, VYJEDNAVEJTE!!!!! delnici v zemich tretiho sveta pracujici za dolar tejdne, nic nenicte, vyjednavejte!!! a vy vsichni ktery s nima soucitite, radsi ani nevyjednavejte, drzte huby a sedte doma u televize (u internetu radsi ne, neb hrozi ze vas napriklad z pismaka vymazou).

Albireo
19. 09. 2002
Dát tip
Doufám, že příští islámsky-fundamentalistický blb se odpálí ve frontě na banán. Jen takhle pokračujte a Písmáka úředně zavřou coby nástroj pro propagaci fašismu.

Gastarbajtr
19. 09. 2002
Dát tip
nevyjednávej nič a rozbíjej! - jak zpívá ústecká Houba! anebo jako Exploited - Fuck off USA, Fuck off USA! TIP KLUB!

Gastarbajtr
19. 09. 2002
Dát tip
a je to v klubu...

Wopi
19. 09. 2002
Dát tip
nič a rozbíjej - heslo duševních ubožáků

Gastarbajtr
19. 09. 2002
Dát tip
no možná...klucí z Houby jsou výborný lidi, dokonce basák je můj spolužák z vejšky...my jsme tam všichni duševní ubožáci...

Marthin
18. 09. 2002
Dát tip
A co takhle angličan?

Nyx
17. 09. 2002
Dát tip
1 MIG stojí počítám tak maximálně 4 miliardy....

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru