Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

streetparty

20. 09. 2002
0
1
2407

streetparty

streetparty se koná zítra (21.9.2002) od 13:00 na těšnově

 

 

proti válce a vojenským blokům

proti militArismu a závodech ve zbrojení

proti NATO


1 názor

Petr_Pan
05. 11. 2005
Dát tip
škoda, že jsou tyhle akce poslední dobou jen prostorem pro přehlídku nejnovější sk8 fashion + týpků, co jsou vždycky proti všem & všemu. to s masama nehne, zvlášť když ty lidi ani nevěděj, proč tam jsou - většina pro to, aby o tom mohli mluvit před kámošema .. :-/

MOL3
27. 09. 2002
Dát tip
Protesty zde jsou proto, aby mocenským vrstvám společnosti ukázaly, že ne všichni lidé jsou poslušné ovce jdoucí pod nůž. Jediné co dělají, je že zasahují proti státům, jenž by mohli ohrozit pohodlnost a ekonomický růst. Na akce proti NATO se těším, a doufám v co největší účast.

punky
23. 09. 2002
Dát tip
Co to tady kecáte?!Každej protest proti násilí si zasluhuje uznání a podporu.Naštěstí na rozdíl od některých lidí(viz.někdo výše)jsou osobnosti,které se za svůj názor nestydí a dokážou se postavit proti útlaku.

Zly
23. 09. 2002
Dát tip
Tímto zvu všechny na street party, kde chci jednoznačně najevo, že se cítím utlačen. Utlačuje mě moje drahá, která mi nechce ráno kupovat povidlové koblihy a zatvrzele mě krmí marméládovýma s obskurní výmluvou, že povidlové se nedělají. Pryč s ní! Setkání je v hospodě u Marné snahy, stanice Toužebného čekání, dojedete tam čtyřkou z nádraží a vystoupíte další zastávku za Masokombinátem Martinov. Sraz ve tři ráno, batůžky a transparenty s sebou.

m11
23. 09. 2002
Dát tip
ted me tak napada....kdosi mi tvrdil, ze poklidny protesty muzou mit stejny ohlasy v mediich jako ty nepoklidny......sakra jaktoze sem se o tyhle (poklidny) streetparty nedocetl na prvnich strankach novin???? zrejme to byl protest malo napaditej.........

Orbi
23. 09. 2002
Dát tip
m11:myslíš,že by to bylo dobře,kdyby to bylo na prvních stránkách novin?

m11
23. 09. 2002
Dát tip
orbi....myslim ze jo....myslim si ze vetsina veci proti kterejm byla tahle akce namirena jsou opravdu zavazny problemy ktery je potreba resit.........bejt to na prvnich strankach, mohlo by to rozpoutat konstruktivni depatu, popr. vyvodit nejaky cile.....................

Orbi
23. 09. 2002
Dát tip
m11: uz se to nikdy někde stalo,aby takovéto akce vyburcovali nějakou debatu nebo vyvodili nějaké cíle?

m11
23. 09. 2002
Dát tip
orbi....jo....napr. prvni streetparty....nejdriv se ctrnact dni psalo jaky jsou ti anarchisti chuligani a rabiati, pak prisli sociologove s tim, ze anarchisti jsou z rozvracenejch rodin a pote prisli ekologove apod (distancujici se od anarchistu), ze ta ekonomicka globalizace nebude zas tak koser. a normalni ceskej jouda si rozsiril slovnik o slovo globalizace.

Xebeče
22. 09. 2002
Dát tip
kdyz jsem ji ted videl ve zpravach, jsem rad, ze to tak casto nebyva

duf: pro tebe je vraždění afghánckých, srbských či iráckých civilistů srovnatelné s vražděním mikrobů... potěš prdel a dost keců o rasismu nebo fašismu z naší strany

Gastarbajtr
22. 09. 2002
Dát tip
samozřejmě, bez Varšavské smlouvy to taky nešlo...

to albiero: já si spíš myslim že nato je nepostradatelný pro stoupence státního a soukromého kapitálu, to je jediná hodnota kterou brání.

to xebeče: co si viděl a slyšel ve zprávách? nedošlo k jedinýmu incidentu, kromě toho když fízlové zatkli člověka za údajné hailování (pozn: byl to antifašista co zakrýval objektiv tajnýmu, kterej se rozhodl pořídit si jeho detailek). vše se odehrávalo naprosto pokojně. byla blokovaná automobilová doprava, autobusy mhd se nechávali v klidu projíždět.

Orbi
22. 09. 2002
Dát tip
jen by mě zajímalo..skutečně si myslíte,že lidé budou jini? Že nebudou válčit..atd? Podle mě celosvětový mír bez armád,ekonomického "vykořisťování" je pouhá utopie..ale hezky se o ní sní:-) Takže si myslím,že pochody proti NATO,KATO,PATO..či co..jsou jen pouhým vybitím energie účastníků a plácáním vznešených slov ...vlastní zkušenost. :-)

Špuntík
21. 09. 2002
Dát tip
člověk je zvíře, bojoval a vždycky bojovat bude......míru zdar...

Duf
21. 09. 2002
Dát tip
A proti penicilinu to nejni? Ten přece taky vraždí nevinné mikroby. To je nedůslednost.

Albireo
21. 09. 2002
Dát tip
Zaplať pámbu za NATO. Já vím, stoupencům státního i soukromého teroru ze všech stran politického spektra se to nelíbí, ale dobře, že je a že jsme jeho součástí!

Nuitík
21. 09. 2002
Dát tip
proti válce klí´do brďo, ale jelikož my, jako lidi jsme blbý, můžem stokrát proti válce demonstrovat, ale tím ona do důchodu neodejde...

Xebeče
21. 09. 2002
Dát tip
demonstrace proti valce nema smysl, protoze to znamena demonstrovat proti lidske rase, proti mysli lidstva jeden z paradoxu tohoto sveta je, ze se musi zbrojit, aby byl mir

papouch
21. 09. 2002
Dát tip
já mám rád řízek

Gastarbajtr
21. 09. 2002
Dát tip
Duf: no jo, zase mě Tvý kecy nezklamaly...:-/

Nuitík
20. 09. 2002
Dát tip
.

Gastarbajtr
20. 09. 2002
Dát tip
kdybych zítra nemusel svědčit na svatbě....:-) s náplní streetparty naprosto souhlasím a má mou podporu

vyřiď srdečné blahopřání od fronty

Gastarbajtr
20. 09. 2002
Dát tip
sestra děkuje!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru