Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Happy end?

27. 03. 2000
0
0
1677
Autor
Stepca

Rytmus zase nehledejte:-)

Happy end? Z mraků staví se dům na nebi v srdci rána co se nehojí vítr bere hlas lvům a neví že se dneska nebojí holka co už nemá strach jde sama sůl na řasách. Větve vrhají stín do listí co občas silně zavoní říká si: Kudy jít vím", znejistí když na věži zvon zazvoní dnes kašle na celej svět a těžko kdo ji zastaví. Včera ho viděla jít za jinou když šla s mámou z nákupu rychle jí pospíchal vstříc s květinou a pak ji chytil za ruku v tom se s ní zatočil svět jen s těží ukryla pláč. A teď tou ulicí spěchá a zlost vede kroky k nábřeží váhá zda lepší je řeka či most když člověku se nechce žít když někdo zradil váš sen a nic ho to nestojí. (Ref.) Zůstala stát na mostě kam často chodí každej kdo měl rád a toužil stát se lodí a chtěl pryč plout k přístavům novým. Hlava bolí chce se spát cigaretu dolů hodí v hlavě další SNAD snad láska je tou lodí co může pryč plout k přístavům novým.
Šílená
17. 04. 2000
Dát tip
Přidávám se k azíkovi taky si to ráda poslechnu. Vlastně bych si ráda poslechla všechno - hele Stepco žádný rytmus nehledejte (tady mě to teda vlastně moc nevadilo - pro mě to neskřípalo) ale s tím rytmem se trochu skamaraď ať ti můžu říct že jsi dokonalej:o)))

AZALIN
02. 04. 2000
Dát tip
Já zvukovku mám.. až to bude, tak si to rád poslechnu.. :-)

Sarken
29. 03. 2000
Dát tip
jeste, ze to tak "dobre" skoncilo ten refrem je nadhernej

Stepca
29. 03. 2000
Dát tip
Díky móc všem. Pokud by byla zvukovka, nahrál bych to třeba do počítače. Jinak bych dal přednost audionahrávce před tabulaturou, či notama. Kvůli frázování. Je to jednodušší....

Stepca
29. 03. 2000
Dát tip
Dík móc. Dal bych přednost audionahrávce před tabulaturou, či notama. Kvůli frázování. Je to jednodušší. Nebo máte zvukovky?

xpired
28. 03. 2000
Dát tip
Tohle je lepší než jsem schopen povědět.

Merle
27. 03. 2000
Dát tip
jojo, úplně to vidím jako písničku... (DoD) nesnáším ty dnešní smyslově nesmyslný texty prošpikvaný matlafórama, že ani nevíš, co je špik a co špek...

Jákob
27. 03. 2000
Dát tip
Jooooo Stepco, moc moc dobry ...

Kittie
27. 03. 2000
Dát tip
A už máš muziku??? :o)) Je to dost dobrý!!!!

Laďa
27. 03. 2000
Dát tip
Fakt.

Bibša
27. 03. 2000
Dát tip
Jévane, mi je smuuutno, úplně mi přeběhl mráz po zádech a sluníčko přestalo svítit. Ta poslední část s tou cigaretou ta se mi líbí!

Tynic
27. 03. 2000
Dát tip
Akordy, tabelaturu, noty...všechno rychle sem...tohle se mi moc, moc líbí...ještě tak slyšet tu melodii...to by bylo o 101% lepšejší ! P.S. - noty nee, ty totiž neumím... :o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru