Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Putování na Říp

25. 09. 2002
0
0
1029
Autor
Jim_Page_LZ

I když se jedná o Totíckou akci, upozorňuji, že budeme rádi, když se přidají i Písmáci :o) minule jich tam bylo požehnaně :o)

Setkání Totemáků na Řípu

Setkání se uskuteční tuto sobotu, tj. 28. září. Vlak odjíždí z Masarykova nádraží v 13.33. Sraz účastníků bude ve 13. hodin před kasami na Masarykově nádraží. Pokusím se vytvořit transparent "Totíci na Říp" (pro některé Písmáky-fundamentalisty, kteří by o tento transparent okem nezavadili, natož, aby se k němu přidali, vytvořím transparent jiný, ju? :o) ). Pokud pojede někdo rovnou na Říp, tak tam bude setkání přibližně v 15. hodin.

Jak již bylo zmíněno dříve, na programu bude čtení vybrané poezie. Dále divadlo jednoho muže-Luboš Pavel. Počítáme také s tím, že si s sebou vezmete vlastní dílka a budete je tam prezentovat (není povinností, ale možností ...).

Vzhledem k přízemním mrazíkům, které už vyrazily vstříc podzimu, nepředpokládáme, že se bude na Řípu spát. Odchod z Řípu plánujeme na cca dvacátou hodinu, nicméně nikomu nebráníme v přespání přímo na Řípu, je to tam vyjednané.

Těším se na vás.
Ahoj
Jimík

Merle
26. 09. 2002
Dát tip
uvidím, ale nemůžu slíbit

gd
26. 09. 2002
Dát tip
budu na vás myslet v LT na vinobraní!!! prd literatura!!! chlast!!!

Adams
25. 09. 2002
Dát tip
Jel bych rád, ale v současnosti je to bez šance...-(

Climaster
25. 09. 2002
Dát tip
..na mě je to moc velikej kopec...

Mahoney
25. 09. 2002
Dát tip
jejdanánc..! třeba to vyjde :)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru