Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

NETYPICKÝ ZÁŽITEK Z AUTEM

03. 10. 2002
1
0
2027
Autor
fungus2

A OPĚT BLAZNIVÁ

Při pohledu z balkonu na parkoviště mě napadlo,že bych si mohl po delším čase vyjet se svým autem a tak jsem nelenil a  vypravil se na parkoviště.

Hvězdářský dalekohled v přizemí správcové blažkové daval tušit,že má pohotovost a tak jsem se pro jistotu ke svému autu doplížil,ale byl jsem překvapen,že mi nejdou odemknout dverě a tak jsem začal miti snahu je otevřít nasilně,ale v tom se ozval alarm a při bližšim pohledu na auto mě došlo,že to není to moje.

"Zloděj na parkovišti!"ozval se z amplionu hlas správcové blažkové a ja plíživymi pohyby se na čas vzdálil z parkoviště.

Když se situace uklidnila vyhledl jsem si své auto,ale nějak se mi zdařilo zlomit klíč v zámku a tak mě nenapadlo nic jiného,než se do něho dostat plátěnou střechou,což se mi zdařilo,ale bohužel to neuniklo správcové blažkové a po přijetí policejní hlídky jsem musel dost věcím vysvětlovat.

Vše se však vysvětlilo a já  začal startovat nebo spíše nestartovat,poněvadž mi chyběly klíče a mě došlo,že nějaké klíče mě spadly do kanálu.Poněvadž se v autě nacházel krumpáč tak jsem se jej chopil a onen kanál zdárně otevřel,ale přitom jsem nějakým řizením osudu propíchl opodále stojícímu autu kolo.Pak jsem začal miti pochybnosti o to,jestli je to ten kanál kam mě spadly ty klíče.

Otevřel jsem,ještě několik kanálu,ale zanechal jsem toho,když pár chodců zmizelo z povrchu chodnikového a vratil se do auta.

Nastalo startování přes drátky,přičemž jsem začal lehce probijet,ale zdařilo se a auto se rozjelo,ale ne do předu,ale do zadu a poté co mi zůstala páka v ruce a brzdíci pedal nebyl nikde na podlaze k vidění jsem projel zahradou rodinneho domku,přičemž na mě jeho majitele užasle hleděli a já zase pro změnu užasle hleděl,jak jedu ulicí mezi domky k poli a pak přes něho k lesu,kde jsem se zastavil o posed hajného,jenž byl zrovna na něm přítomen a nebyl moc nadšen,že se poručel i sním na mé auto,načež pro mě následoval přespolní běh v patách z hajným i majitely ,jejichž zahradou jsem projel a ještě se pár lidí přidalo.


gabio
15. 08. 2004
Dát tip
Tahle ne, jednak tam máš chyb jak máku a druhak se se scénami opakuješ. Humor je tentokrát až moc levný, takže celkově horší dojem.

fungus2
15. 08. 2004
Dát tip
Mé povídky z mých začátku jsou dost divné.

ondrech
11. 07. 2004
Dát tip
to je mooooc hezký! líbí se mi to. *** prostě celý.

fungus2
11. 07. 2004
Dát tip
Jsem potěšen!

parallelka
23. 09. 2003
Dát tip
tak tuhle teda považuju za zdařilou:) docela jsem se nasmála...

fungus2
23. 09. 2003
Dát tip
To jsem rád i když jsem napsal už i zdařilejší.

IVANOL
30. 07. 2003
Dát tip
Tohle nemá šťávu.:-)

fungus2
30. 07. 2003
Dát tip
Některé se mi nepovedly

Deltex
03. 10. 2002
Dát tip
?

WiruZ
03. 10. 2002
Dát tip
Den blbec co?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru