Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

POSLEDNI KOLO

06. 10. 2002
0
0
1714
Autor
fungus2

V cilové rovince před posledního kola viděl ve zpětném zrcátku modrého jaguára,který se na něho dotahoval.V nasledné zatačce se jej jaguar pokusil předjet,ale on nespomalil a autem se teměř dotykal boku jaguara a ten zpomalil,načež on vyjel ze zatačky s jaguarem za sebou.

Nedlouhá rovinka končici zatáčkou do prava jej přiměla jet prostředkem,jezdec v jaguaru se opět pokusil o riskantní předjetí a dostal se na stejnou uroven,jako on a oba vjeli takhle do zatáčky,přičemž on se natlačil na jaguara,který se ocitl na sámem kraji zatačky,načež najetí do rovinky se stalo soubojem,kdo bude rychlejší a tim byl jaguar,jehož zadní část tet viděl před sebou,aby pak vjetí jaguara do zatáčky jehož odstředivá sila vynesla na opačny okraj zatáčky a on v plné rychlosti začal jet po druhém okraji zatáčky hledě je na jaguara,který poněkud přibrzdil a on se dostal před něho po vyjetí ze zatáčky,jenže ve zpětném zrcátku zahledl,jak jaguar se přemistil z prava do leva a brzo jeho přední část zahledl na urovni svých dveří.

Dlouhá rovná silnice oboum umožnila jetí na plný plyn a dvě následné po sobě jdoucí zatáčky viděl jaguara za sebou a pak před sebou,aby do rovinky za kterou se nachazela zatačka do cilové rovinky jeli opět vedle sebe řitíci se k poslední zatáčce kolo na kolo.

Nedošlo ani k moc velkému narazu,ale postřehl jej,jako to,že v nájezdu do zatáčky se jeho vůz nasměroval opačným směrem,než se stačela zatáčka.Začal prudce brzdit strháva je volant do strany před ochranou barierou,která před nim rostla kosmickou rychlostí,načež do ní bokem předku narazil spatře je jí vzápětí z pozice vzhuru nohama,načež pocitoval další nárazy a po jejich ustálení dirou v předním okně viděl nebe a hlediště dole zatím co silnici nahoře.Ucitil kouř a pak uzřel prudce brzdící zavodní automobil,jenž se mu snažil vyhnout,ale jeho závodnik to nezvládl a náraz doprovázelo vyšlehnutí plamenů,což bylo to poslední co pocítil.


Chenoa
12. 02. 2003
Dát tip
tady máš teda chyb až mi zamrazilo Fungusi, Fungusi, ty ,ty, ty no tohle se mi moc nelíbilo a tak si radši přečtu něco dalšího....

fungus2
12. 02. 2003
Dát tip
Moje první povídky nejsou povedené. Pak ty ostatní, už jsou lepší.

Deltex
10. 10. 2002
Dát tip
Fungusi... tohle je blbost... o ničem.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru