Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Milovala jsem ho

06. 10. 2002
4
0
1167
Autor
Aaria

V tuhle chvili je to stare cca 10 minut:-)

Milovala jsem ho. Myslím, že to byla opravdová, velká láska. Taková, která vás drtí, rve vás na kusy a přitom všem se cítíte krásně.

Měla jsem ho ráda z celého srdce, celou duší i tělem. Byl vysoký, prošedivělý a měl tři děti, mladou ženu a milenku. Nebyl typ, co by lámal dívčí srdce, ale měl charisma.

Nevím jak, ale zamiloval se do mě taky. Milenku opustil, ženu si ponechal. Nevím o ní nic, snad jen to, že byla neuvěřitelně krásná a byla daleko.

Jeho firma měla v našem městě jakousi zakázku. Potkali jsme se zcela náhodou. Nebylo to nic romantického. Byla to jen rušná ulice, ale už na té ulici byly karty rozdány. Byl to den, kdy řekla své milence sbohem. Byl to den, kdy jsme se začali scházet.

Byl neuvěřitelně milý, laskavý a pozorný. Pro něho jsem byla princeznou. Pro jeho milenku saní, kterou je třeba zahubit.

Toho večera jsme se procházeli a cítili vzájemnou touhu. Všechno bylo téměř dokonalé až do chvíle, kdy se před námi objevila jeho žena s jeho milenkou. Dvě nejlepší kamarádky.Život saně se blížil ke konci.

Strhla se veliká hádka. Odešla jsem a on šel za mnou. Bylo to naše poslední setkání. Já, on, jeho žena, jeho milenka. Rozloučila jsem se se všemi na jednom místě.

Vzal mě do náruče, šeptal slova útěchy a nakonec mě krásně políbil. Byla to naše první a poslední důvěrnost. Vše, za zkoumavého pohledu jeho ženy. Neřekla nic.

Pak přišel ke své bývalé milence. Nevím, co ji povídal. Odešla rozzuřená.

Saň přežila. To bylo moje krásné vítězství.

 


Arien
29. 02. 2004
Dát tip
asi to nemá moc smyslu komentovat - souhlasím s Aaronixem

Aaria
10. 12. 2003
Dát tip
Myslím, že je dobré nechat to tak, jak to je. Pokud z toho někdo bude chtít udělat povídku, prosím.

Aaronix
09. 12. 2003
Dát tip
Povídka to néjni. Je to námět na povídku. Ale tohle je dobrý: "Milenku opustil, ženu si ponechal." Můžeš to použít jako výchozí bod nebo jako pointu. Obě varianty mají svůj potenciál. Každopádně začni znovu a udělej z toho povídku.

Michalka222
26. 06. 2003
Dát tip
Je to pěkně napsaný. tip

Torolfita
09. 02. 2003
Dát tip
O životních situacích se vždycky píše nejlíp. *

Deltex
10. 10. 2002
Dát tip
:o) *

ponetka
07. 10. 2002
Dát tip
Nechtěla bych to zažít na vlastní kůži....ale, dneska člověk nikdy neví, co ho potká, že? *

horák
07. 10. 2002
Dát tip
Dobrý kotrmelec. Pořád jsem čekal nějakou vychytávku na konec. Třeba, že jsi byla jeho věrný pes - či teda spíše fena.

Fame
07. 10. 2002
Dát tip
Ségro!!!!!!

Katerina
07. 10. 2002
Dát tip
No já nevím, já bych asi s řevem utekla :-)))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru