Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Kolik lidi...

30. 03. 2000
1
0
2002
Autor
pauper


29. 2. 1996
0.47


Kolik lidí spasil pohled na umírajícího Spasitele?
Mezi Nebem & zemí
Mezi hříchem ponechaným na Kříži & Duchem poručeným Otci?
Mezi Sodomou & Lotem
Mezi Ženou & hadem
Krev prýštící z ran…
Málo vzduchu
A těžké břemeno Světa
Obepíná popravčí nástroj
změněný v rozkvetlou Louku

28. 11. 1996 věnováno Janě Novotné k narozeninám


PetrViP
22. 09. 2000
Dát tip
jo

Merle
04. 04. 2000
Dát tip
Pauper: to byla asi chyba :-)) jak vidíš, pustil jsem se do tebe sám, ale tebe se zastali dva (z toho jeden Print!!) takže jsi to vlastně vyhrál... Tady si fakt každej dělá co se mu líbí a kritizuje, co se mu nelíbí. Omluv není třeba.

Print
04. 04. 2000
Dát tip
Je mi to celý líto...

Print
04. 04. 2000
Dát tip
Pauper: a právě tahle tvoje báseň mě svým způsobem strašně mile a razantně ztěžkla... Břemeno Světla!!!! Tip!

Merle
03. 04. 2000
Dát tip
Printe, mě jde hlavně o to, aby to tady nevypadalo jako kdyby tu počet dvaceti děl po sobě od autora bylo něco normálního, protože by se to tu rychle rozmnožilo. Proto si beru za povinost každýmu osobně a taky veřejně vynadat. BTW: proč bych nemohl kritizovat i rozsah díla? co je na tom od věci? Rivi: díky za paupera

Print
03. 04. 2000
Dát tip
Merlíku:-))) Víš co, vysvětlíme si to raděj někdy na Pokecu, jo?:-) Zdá se mi, že tahle naše debata pod autorem je trošínku pro Paupera nedůstojná...:-))) Raději si půjdu kousek z něho přečíst!:-)) Všechno dobrý!:-)))

pauper
03. 04. 2000
Dát tip
Tak jsem se pod vasim natlakem rozhodl vetsinu veci smazat a budu je pridavat postupne.. Jeste jednou se omlouvam za neznalost...

Merle
31. 03. 2000
Dát tip
tohle už mě docela štve, přijít sem poprvý a dát přes dvacet děl... Z těch dalších už nic číst nebudu, a doporučuju to i ostatním, takhle to tu fakt nejde dělat

Marigold
31. 03. 2000
Dát tip
...ehm...co jsem říkal? Co jsem říkal ?

Print
31. 03. 2000
Dát tip
Merle, ale on prostě neví...je tu novej. Nikde nejsou žádný pravidla, co se může a co ne. Dobře, možná mu z tvého pohledu chybí cit pro jakousi úměrnost v tomto směru... Ale ta chybí každému a v daleko důležitějších směrech. To tvoje doporučení se tváří velice zle a velkopansky. Dobře vím, že takový nejseš.

Merle
31. 03. 2000
Dát tip
Printe, pokud sem někdo pošle dílo, co se mi nelíbí, taky mu napíšu, že se mi nelíbí. Nemůžu (a ani nechci) tu nikoho omezovat co si sem dá a kolik toho dá, ale můžu mu říct, že se mi to nelíbí. To doporučení ostatním je možná trošku přehnaný, ale tohle už mě fakt dost rozčílilo. Já tyhle díla číst nebudu jako formu protestu (pro autora žádná velká škoda), ale ostatní se zařídějí podle svýho vlastního cítění.

Saša
31. 03. 2000
Dát tip
Pánové, pánové ... klííídek ... jen se chce představit a neuvědomuje si, že řevem se nic neřeší ... :c)) Hele, pauper - příště dej tak dvě, tři díla - lidi obecně totiž unavuje číst dokola jen a jen toho samého autora. Tož já si tě přečtu, ale přiznám se, že postupně - teď nemám moc času, nálady, chuti ... ale postupně, pomalu, ... vždyť říkám ... klííídek, všeho dočasu. A hlavně - PIŠ !!! Tak, kemo, teď to snad nebudeš brát jako příliš velkou výtku - takže - zlom vaz a piš ... :c))

Print
31. 03. 2000
Dát tip
Merle, první věta je od věci - o tom to nebylo. Druhá věta: naštěstí máš pravdu. Třetí věta: slovo "trošku" bych škrtnul v souvislosti se slovem "rozčílilo". Pátá věta: bez komentáře!:-)) Ale nic ve zlým, moc dobře vím, co naplácám, když se rozčílím!:-))) PS: Já vím, co tě naštvalo...když si vzpomenu jak jsem odrolovával Eternala!:-))) A nadzvihlo to i Mariho!:-)) Ale fakt je ten, že pravidla daná nejsou a někdo má prostě zesílenou potřebu dát sem všechno. Ale to je jeho věc. Doporučovat, aby někdo někoho za trest nečetl je ovšem věc taky jiná!:-)

Rivka
31. 03. 2000
Dát tip
Sákryš, my už jsme se někde viděli, ne?:-))) Rolety mě taky štvou, ale přečtu si, co nového v nezoraném poli:-)) Totéž doporučuju i ostatním (ať má Merlík nějaký protipól):-))) Jinak - vítám tě tu:-)

Laďa
30. 03. 2000
Dát tip
No neni to špatný. Ještě se mrknu a další. Ale... Teda pauper, asi si tu novej, že? Nedavno jsme tu rozebírali, jak je netaktní sem nasázet tolik děl najednou. Ehm, ale toho dotyčnýho jsme neodsoudili, tak se neboj.

Marigold
30. 03. 2000
Dát tip
"Kvílení" a evangelium......zajímavá kombinace..

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru