Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Postžiro, Váš dobrý soused

11. 10. 2002
2
0
2214
Autor
Yossarian

Mě osobně se to nijak nedotklo.
Ale ostatní nadávali. Česká Pošta zdražila známky i ostatní služby.
Je mi to jedno.
Dopisy neposílám a složenkou platím jen zcela vyjímečně. Ale ostatní se zajímali, k čemu Pošta zvýšení cen a tudíž zisků potřebuje. Že prý na zlepšení služeb.
  Dneska jsem si šel na poštu pro doručený balík. Doma byl lísteček s oznámením o nezastižení adresáta a následném uložení zásilky na poště, " kde si ho můžete vyzvednout dnes od 16 hod.  do ..., nejpozději však do...."
Ve čtvrt na pět jsem vyrazil. Na poště mi pot orosil čelo. Nesnáším čekání. Nejdelší fronta byla samozřejmě u okýnka s balíky. Skřípěl jsem zubama.
Netrpělivě jsem dopřešlapoval až k úřednici za sklem. Za dvacet minut. Vem to čert. Hlavně když už jsem na řadě.
"Ale tohle tady ještě nemám," sdělila mi pracovnice na poště poté, co jsem jí poslušně předložil oznámení a občanku.
"Tak proč je na lístku napsaný ve čtyři, když to tady nemáte!" začal jsem se rozčilovat.
Nevěděla.
Rychle jsem zase vychladnul. Ale já vím, ty prachy jsou na zlepšení služeb.

Joen_B
30. 12. 2004
Dát tip
No...to bych se asi hodně nas..naštvala, nesnášim čekání, natož když pak se stane něco takovýho..Zabila bych je tam :o)...možná se ty služby jednou vážně zlepší, ale asi ne za našich let, takže raději to nechat být a jen přihlížet, jak je to stále horší a horší...Příště tedy, až si pro balík půjdu, tak to tam nechám alespoň 2 dny, aby se mi to také nestalo, neumím si to představit..... Líbilo se mi to, TIP

:o)

Yossarian
25. 12. 2002
Dát tip
No vidiš a já si tohohle cenim víc než toho dneska, to mi totiž připadalo takový nerovnaný.

Astalavista
24. 12. 2002
Dát tip
:o) Dobrý, ale vzhledem k tomu, že jsem četl tvůj dnešní fejeton, tady tip nedám. Z formálního hlediska je tady dost nedotažená pointa, takže se text blíží spíše sloupku.... Ale jinak... taky nesnáším čekání, na poštu proto nechodím a balíky si posílat nenechávám..:)))

Jasmínka
02. 12. 2002
Dát tip
ach,ty nase statni instituce!!! jedna je lepsi nez druha...

myrinda
12. 10. 2002
Dát tip
....aaano... skoda slov, posta ma vzd ypravdu, i kdyz jste v pravu a za vsechno se ji plati..nedavno jsem chtela dat manzelovi preposilat postui na adresu kam se pred dvema lety opdstehoval, protoze me prost euz nebavi dostavat jeho postu a opak mu ji predavat..driv stacilo vpylnit prehlasku,..dneska to stoji stovku mesicne...tak sjem to vzdala :-(

to je život. pošta je zmetek a navíc prodělečnej a seděj tam pěkný husy. znám to. i když mě balíky nechoděj.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru