Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

skok do života

19. 10. 2002
5
0
1837
Autor
Dirty

Moje tělo chtělo zpátky do minulosti, a taky si mě tam vzalo. Přesto se to však všechno stalo jednoho zimního dne nudné přítomnosti s přídavkem příliš vzdálené budoucnosti.

Utekla jsem z koncentračního tábora, který vedl můj otec. Začala honička, která znamenala buď smrt nebo život. Netušila jsem, že existuje ještě třetí možnost-utrpení.

Ukradla jsem auto, ale policie měla tu nejlepší techniku a tak mě už skoro měli. Chtěli po mě vystřelit a já jsem věděla, že se nemůžu vůbec nikam schovat, protože ta střela byla vyrobená právě proto, aby si svou oběť našla. A tak vystřelili. Dlouhý šíp, který se ještě dál větvil zasáhl téměř celá má záda. Zajel mi pod kůži a zůstal tam. Muselo to být poznat, protože ty kostnaté tyče nebyly nejmenší. Věděla jsem, že mě to musí strašně bolet, jenže jsem nic necítila. Moje chůze byla ale hodně špatná, vždyť jsem měla pod kůží spolu s páteří ještě něco, co mi dokonale paralyzovalo celá záda. Špatně se mi i dýchalo a tak jsem se se závratí posadila a zavřela oči. Když jsem je otevřela, vzpomněla jsem si, že jsem všechno zapomněla…Nevěděla jsem vůbec nic. Přede mnou se z ničeho nic objevil indián s kuchyňským nožem v ruce. Byl obrovský. Neměla jsem z něj strach až do chvíle, kdy se indián začal šíleně smát a jedním táhlým pohybem přejel ostřím nože mé levé zápěstí. A pak jsem stála na balkoně a šplhala po kamenné zídce, která tam před tím nikdy předtím nebyla. Věděla jsem, že mám jen malou šanci na to, abych tam vylezla. Možná se to rovná poznání, že je jen otázkou času než spadnete. A tak jsem se pustila. Bylo to dost vědomé na to, abych věděla co mě čeká. Spadla jsem z pátého patra a byla jsem mrtvá.

Tomu říkám skok do života

 

 

 

 

 


Hauský
26. 08. 2003
Dát tip
To je silná kává,sem tam si ji dám po ránu...ani nevim jestli to potřebuje tip

m11
25. 10. 2002
Dát tip
t

des_te_meer
19. 10. 2002
Dát tip
skvele napsane*

fungus2
19. 10. 2002
Dát tip
Super!Nemám co dodat!!

Dirty
19. 10. 2002
Dát tip
diky moc :)

Glass
19. 10. 2002
Dát tip
dokud žiješ, trpíš... stejně je to lepší než netrpět... vážně pěkné! :o)

Dirty
19. 10. 2002
Dát tip
no ja nevim :) ale dik

Deltex
18. 10. 2002
Dát tip
*!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru