Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

štvrtá hviezda vľavo

01. 04. 2000
2
0
763
Autor
fino

keď som bol malý, prechádzal som sa po mliečnej dráhe. všetko bolo jednoduché a také nádherné, pretože som nepoznal lásku. lásku, ktorá by ma mučila pri jedinom pohľade na jej usmiatu tvár. lásku, ktorá by ma zabíjala pri jedinej myšlienke na niekoho iného, s kým je šťastná. jediné, čo som poznal, bola krása. krása temnoty a nekonečnosti vesmíru plného žiarivých a bezstarostných hviezd, ktoré mali úsmev len pre mňa.
Naso
11. 07. 2001
Dát tip
super titulok - zaujal na prvý pohľad. Báseň z môjho pohľadu možno menej v superlatívoch (som náročný), ale šarmantná, úprimná a nevinná, takže bude tip!

zámek
06. 04. 2000
Dát tip
... než ocením tvé dílo, dovol pozdravit celé Slovensko ... jsem rád, že se mícháme ... ... a až ti bude láska otvírat oči a vytahovat vatu z uší ... nebraň se ... a zpívej ..

Kyslik
03. 04. 2000
Dát tip
ako tazko je niekomu pozerat do hlavy........

Pavol
02. 04. 2000
Dát tip
Helou máj svít dárling, tak slovensky boha jeho? Este nedavno si spominal, ze si uz prekonal vrcholne obdobie a teraz toto. Asi ti pojdem jednu j. a pojdes na f. (./) TIP

Print
01. 04. 2000
Dát tip
Dvě věci mě naplňují úžasem...hvězdné nebe nade mnou a mravní zákon ve mně..!!! ( To já ne, to Kant!):-))

Astrálka
01. 04. 2000
Dát tip
* malý fino už z krásy vyrástol ? * alebo sa tam hore dotkol hviezdy a spadol ? * je to milé bezstarostné :-) (resp. bolo)

Asi sa trapis rovnako ako ja

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru