Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Horký dech a jeho tělo...

29. 10. 2002
3
0
1780
Autor
Fil

....Sex není špinavý.Je pouze trapný,vlhký a lepkavý.

Připoutaná k posteli,

do citových řetězů,

horký dech a jeho tělo.

Dnes už není vítězů.

 

Bez plamenného dechu,

opilého milence,

stále vidíš v sobě mrchu...

...  dotýkáš se růžence

 

Tiše sténáš v rozkoši:

"Pane Bože při mně stůj!"

....

"Bylas dobrá !?!"-děkuje

řekla svině - přítel Tvůj

 

Ztělesněná nevinnost,

v propocené košilce,

vyspat se je povinnost,

v mojí malé postýlce.


zelva
27. 01. 2006
Dát tip
...tip

Darja
04. 11. 2002
Dát tip
barobrk: Nechci ti to vymlouvat... Možná je to pravda, možná to člověk v skrytu duše opravdu chce, já vlastně nevím, jak to je. Jenom vím, že se to může stát, ani nevíš jak. A že alkohol je velice dobrej pomocník. Mně se to teda díkybohu nestalo a doufám, že se mi to ani nikdy nestane - ale vím, že se to stát může...

Darja
31. 10. 2002
Dát tip
barobrk: to bych neřekla....Ono se vážně může stát, že se opiješ a je ti jedno, co děláš. To ti třeba dojde až druhej den-pokud si na to vůbec vzpomeneš...:o) Fil: líbí, až na tu předposlední sloku, s tou bych něco udělala...ale jinak * :o)

nesouhlasím s prologem a s básní už vůbec ne. Co se diskuze týče, to by bylo opravdu na delší rozhovor...

Fil
30. 10. 2002
Dát tip
Mysha:dík za přání,ale neboj mám o ěm mnohem lepší mínění,to mi věř. Barobrk:No tak to by bylo na delší úvahu a je to věc názoru,ale krátce...proč bych musel dokazovat svoji nehynoucí lásku sexem?To je podle mě taky pěkná snobárna-já tě budu milovat,ale dej mi své tělo....Vždzť jsou situce ,kdy se z s tím druhým vyspíš jnom tak,protže jsi např.opilý,bereš to jako flirt,nebo napřed dojde jk sexu a pak spolu začnete chodit ,jelikož to bylo cool.Abych to uzavřel.Sex je podle mě úplně normální "věc,pocit",potřeba a záleží na každým jak k ní přistupuje.Jak říkám je to na delší povídání a já v tu chvíli kdy jsem to psal ho viděl takhle.

Fil
30. 10. 2002
Dát tip
Z tebou bych si velice rád někdy popovídal,myslím ,že by to bylo osvěžení ducha:-)Jinak myslím,že naše názory jsou v odstatě úplně totožné....jen houšť:-)))))Jinak jsi velice silná,jelikož výmluva byl jsem opilý/á je velmi oblíbená,ale jak říkám nebral bych to negativně:-)))))

Miroslawek
30. 10. 2002
Dát tip
možná bys měl něco dělat s výběrem rýmovaných slov... a možná ne ;o)))

Nuitík
30. 10. 2002
Dát tip
pane bože při mně stůj ;o)))))

Mysha
30. 10. 2002
Dát tip
To víš, že věřím! Dej si chutnat a hlavně: "Láska je láska" i když pro každého je to něco o kousek víc a nebo o kousek míň než jen "sex". Jde to oddělit...ale není to to "krásné", ale můžu mluvit jen za mé pocity!

Mysha
29. 10. 2002
Dát tip
Jestli jsou to tvé pocity z sexu, tak hodně štěstí! Jinak je to silný...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru