Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

SEN

Výběr: Rivka, Print
08. 04. 2000
3
0
2338
Autor
Orig

co je sen?

Zdál se mi sen bylo toho moc co se tam odehrálo tam? nemá cenu se přít o místo děje pamatuji se jak jsem šel vlasy celé obalené ledem schoulený dokonale v sebe ke svatému přijímání a pak se vracel zpět s pocitem blažennosti světce a pak jsem se viděl v zrcadle a hleděl jak mi vypadaly vlasy které jsem ještě včera měl nechtěl jsem se s tím smířit mísil se ve mě smutek s úzkostí s pocitem méněcennosti a pak jsem byl ve svém domě panelový barák jehož nájemníky jsem neznal přišla ke mně žena znal jsem ji naposled jsem ji viděl když jsme jako malí kluci hráli svoje hry kamarádka z dětských let nikdy mi na mysl nepřišla lehla si na mne dotýkali jsme se nahými těly vzrušilo mne to k neudržení ejakuloval a cítil se trapně ale jí to nevadilo byla ke mně něžná pak jsem šel ulicí a malí kluci házeli kamením, spíš kamínky po lidech a samozřejmě po mně dostal jsem šutříkem do hlavy a běžel za tím klukem chytl jsem ho a seřval dal jsem mu facku a ani to mi nestačilo chtěl jsem mluvit s jeho rodiči jemu to bylo fuk naopak, vítězoslavně zvonil k sobě domů zase panelák a já vešel pozdravil se s jeho matkou a uviděl jeho otce byli to mí známí problém jsme nechali plavat dostal jsem do rukou kritiky a ohlasy na to co jsem napsal absurdní hromada příspěvků komentářů a nevím čeho probíral jsem se dokola tím vším a pak se probudil ani o tom nepřemýšlím jen jsem to napsal oko v hledišti pozorující sama sebe co pitoreskního herce v absurdním dramatu ba spíše frašce ale nechci se přít o způsob děje
Zajímavé....

Sly
08. 06. 2000
Dát tip
vskutku REAL vyjádřeno... co je to sen? co je to realita? co jsme my? TICHO ...

PS
30. 05. 2000
Dát tip
Dobré :o) Zpočátku nic moc pro mě, ale nakonec mě to dostalo a bylo to fakt dobré. :o)

B.Ezejmenij
20. 05. 2000
Dát tip
freud by měl radost ! mám radost ! ne z freuda !

zolli
20. 04. 2000
Dát tip
mam odporny hnusny sny, prestala bych spat, ale mam odporny a hnusny bdeni. TAK to vyjde na stejno!

Sarken
13. 04. 2000
Dát tip
hmn…. vzpoměla jsem si přes štěstí vidění tak slepý přes dar slyšení tak hluchý (Halas)

xpired
10. 04. 2000
Dát tip
Hned je mi líp! Vskutku osvěžující!

Print
08. 04. 2000
Dát tip
Origošku...po prvním čtení... vzalo mě to, poněvadž jsem si vzpomněl na všechny sny, které mě rozhodily ve dne a ve dnech... Jak moc jsem si přál, abych zase usnul - v naději, že ten sen bude pokračovat... Nepokračoval. A tak sním ve dne a v noci beze snů mám pocit, že bdím. Fraška a můj způsob děje... Tobě tip... za všechno. *!

Anonym
08. 04. 2000
Dát tip
Orig: už je mi to jasné, mea culpa ! Asel D.:0)

Rivka
08. 04. 2000
Dát tip
Ach my slepí... No nic.:-) A těšíme se na příští... jestli bude stejně dobrá... máte mou úctu, Sire:-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru