Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Často ignoruji plakáty ,stalo se to již takovou mou zvyklostí.

10. 04. 2000
0
0
551
Autor
SyrDake

Přesně ,no skoro přesně takhle jsem se dozvěděl o koncertu Mňágy & Žďorp. byl fakt BOOOOOOOOOOOOŽÍIIIIII ,ale to se vy stejnak nedozvýte ,protože mě nečtete.

Jdu po ulici a uvidím plakát,přečtu si ho a jdu dál ,ale ono ouha,on je tu další.Tak mě tak napadá,že kdybych si chtěl přečíst všechny nezbývalo by mně nic jiného než říct mámě navař buchty ,jdu do světa za poznáním a tak se tu ňaký ten pátek neukážu.Tak raději ignoruji plakáty kudy chodím,všímám si,že tvůrci této plakátomanie s tím počítali a proto je lepý jeden vedle druhého s takovým natdšením,že si člověk začíná myslet,zda-li nezačala ňaká pošahaná sekta tapetovat město. Přišlápl jsem si tkaničku , prostě se to stává , s tím já ani vy nic moc nenaděláme ,a jak sem se chtěl pohnout druhou nohou ... co vám budu povídat ,to byla šupa ,že se i kamenní obličejové některých lidiček začali pousmívat.Obtisk mého kcichtíku dostal jako dárek k vánocům právě jeden takový plakát ,či tapeta pro ty radikálnější z nás.Trochu sem se cítíl trapně a tak sem se začal lýsat ,protože jsem chtěl ,aby si lidé přestali myslet ,že mám v sobě 3 promile a raději začali přemýšlet o legalizaci vztahu člověk a plakáty ,řeknu vám má to svoje výhody.Zní to hloupě ,ale já se doopravdy nerad lýsám k neznámému a tak sem si ho přečet. Hle, po dlouhé době sem se dozvěděl plnohodnotnou informaci ,tenhle nebyl jak ty “s twistem jsi jednička“ – šak mám,vím a nebo ten na ty vaty do nosu myslím O.B se to jmenuje.Řeknu vám tohle byla fakt kvalitka. ----- pokračování příště – jdou na mě mrákoty – spánek je svině
miner
16. 04. 2000
Dát tip
já se lísám s měkkým í

Merle
10. 04. 2000
Dát tip
:-))))) ééé není drake německy kachna, nebo tak něco?

Merle
10. 04. 2000
Dát tip
hmm tak je to anglicky a kačer... no nic :-)))

Laďa
10. 04. 2000
Dát tip
Fakt Merel? Já se taky nerada lýsám.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru