Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Vrabče ty blbče

05. 12. 2002
2
0
2744

adolf neubert larsen

copak to děláš vrabče

na mém balkónu?

co to zobáš, kukuřici?

jen si zobej

uvažuji, snad jenom na mém

se ti nic nestane

a ty to víš a neutíkáš

ne, dnes nepůjdu

na manyžment a márketink

jak peníze dojit

se nenaučím


Barbar
18. 01. 2003
Dát tip
ne, dnes nepůjdu na manyžment a márketink jak peníze dojit se nenaučím Jsme na tom stejně, jenom u nás na balkoně si snad ani pták nepřijde na svý.BARBAR

to je velmi dobrá hříčka. Melina z frontynabanan.

S maskováním sociální aktuálností bych souhlasil - ale jako kýč se mi to nezdá. Pokud mám brát kýč jako líbivý, ale umělecky bezcenný dílo, tak na FNB mi nesedí ani jedno. Jinak dík za tu poznámku o upřímnosti - zamyslel jsem se nad sebou apokusim se něco se sebou dělat.

Tuš, to se bavim! Výýýýborná diskuse!!!!!!! Když se moudré hlavy dají dohromady, vždy z toho něco pěkného vyjde! My se máme tak rádi, dobře se nám spolu žije! Huááááá, už mi rostou rudý trenky! Ba ne, santaklausí vousy! Volíš frontu nebo anonyma, Vonte??? Každopádně tě čeká smrt, neboť názor můžeš mít jen jeden! Hurá, volme jednonázorový svět!(to už tu někdy bylo...)! Teď, po přečtení těchto oblažujících řádků, konečně vidím blahou perspektivu světa! A co můj světonázor? Nenenenenene, nezlobte se, to by bylo přílišné vytahování vlastního ega, mám já zapotřebí být poslán do míst, odkud jsem před mnoha lety vyšel? Já radši med kolem huby... Nuže, tedy politicky mlčím a řadím se k davu srábotek, co drží hubu a mlčej. A k tomu vede tato diskuse.

jo, je to tak

vítku to bylo řečeno celkem dobře, i když dost drsně. michale o co se to snašíš. zažíváš depky a potřebuješ se ňák ventilovat. tak to tady seš na špatný adrese. a celkem dost mimo se svejma kecama. zdraví tě honza fnb

Anonym59
16. 12. 2002
Dát tip
Končím. Michal - podnikům, do kterejch chodím se stejně vyhnete obloukem a mí kámoše budete stejně přehlížet. Tak co s váma.

sakryš, tady je to tak za-anonymovaný, že už se v tom sama nevyznám, kdo je kdo :-) to je dobrej kaviárek :-))) lepší než AKTA-X nebo Brutální Nikita :-)))

jo a to jsem byla samozřejmě já - Melina :-) tak si to tu zatím užívejte :-) já si budu doma vo víkendu relaxovat a pouštět svou voblíbenou HUDBU PRAHU :-)))

Marthin
14. 12. 2002
Dát tip
Hudbu Praha, když tak..;-)

Nuitík
12. 12. 2002
Dát tip
:o))*

Climaster
09. 12. 2002
Dát tip
...tipík jako rebe, vlastníma zbraněma...pokud člověk umí to co "protivník" a něco navíc vyhraje...:o))

Paranoicus
09. 12. 2002
Dát tip
I kdepak. Kapitál využije i lidí marginalisovaných ... k postrašení těch, co by třeba mohli přestat poslouchat. Kdyby všichni chudí přes noc vymřeli, bylo by potřeba vytvořit nové.

nač vyčítat sociální původ? nač obviňovat z oportunismu zkuste mi anonymové věřit že pocházím z nižší střední třídy že neusiluji o post knížáka ani koláře ani bondyho je tomu tak těžké uvěřit že mi jde spíš o to něco sdělit různými prostředeky? adolf svatý svatý svatý

Paranoicus
08. 12. 2002
Dát tip
Jasně, anonyme, těžká nekonvence ... podle stejnýho katalogu. Kapitalistu tyhle věci už dávno neděsí, od té doby, co ví, jak na nich vydělat ... jak vydělat na vás.

Marthin
07. 12. 2002
Dát tip
Mám pocit, Paranoie, že jsi nic nepochopil...zkus se trochu víc zamyslet nad tím, co jsem napsal a nevztahuj to tolik na sebe..;-)

Marthin
07. 12. 2002
Dát tip
Furt někdo někoho nechápe a pak se na něj sápe.. A nějakej sapér, aby to pak odminovával..;-) Je to pořád stejné..

Paranoicus
06. 12. 2002
Dát tip
Anonyme, když se nemáme vrátit zpátky do středověku, potřebujeme i takový odborníky ... ale to jsme na poněkud nevhodném místě pro tento druh debaty.

Marthin
06. 12. 2002
Dát tip
Ale právě to lpění na pohodlí není dobrý...až budem úplně všichni pohodlní, co pak? Co nás požene dopředu???

Paranoicus
06. 12. 2002
Dát tip
Sakrasakra ... vzít lidem pohodlí, abych je "motivoval"? K čemu? Aby se mě chtěli zbavit? Tohle pojetí "motivace" bych čekal někde víc vpravo ...

Marthin
05. 12. 2002
Dát tip
Dík za avízko, Reb..už jsem to četl, no ale dobrá, vyjádřím se...začátek se mi pozdává, ale to závěrečně obvyklé zaseknutí pařátu už nesedí...trochu originality by neškodilo..:-)

Paranoicus
05. 12. 2002
Dát tip
rebecca13: Souhlasím, i komuna anarchistů potřebuje odborníky na řízení ... <smajlikh/>.

Paranoicus
03. 12. 2002
Dát tip
Hmmm ... jo!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru